TOP 10 Cele mai populare gadgeturi de pe FacebookFacebook a dezvăluit ce gadgeturi sunt considerate de interes pentru utilizatorii săi.

TOP 10 Cele mai populare gadgeturi de pe Facebook
TOP 10 Cele mai populare gadgeturi de pe Facebook
Foto: noobz.ro

La fel ca fiecare alt domeniu, cel al gadgeturilor are un anumit public, destul de mare am putea spune, dacă este să luăm în considerare ultimele date furnizate de Facebook prin intermediul serviciului Audience Optimization.

Pentru prima dată, Facebook a dezvăluit nu doar sute de mii de categorii în care reţeaua socială îşi împarte utilizatorii, dar şi numărul de persoane care prezintă un anumit interes pentru fiecare categorie în parte.

Desigur, vorbim de o serie de cifre la nivel mondial, acestea fiind diferite de la o ţară la alta. Cert este că produsele Apple ocupă primele locuri în top 10, lucru ce nu trebuie să ne uimească deloc, dată fiind popularitatea de care se bucură brandul peste tot în lume, până mai ieri fiind cea mai valoroasă companie din lume, Alphabet reuşind de curând să o detroneze.

Pe locul 4, regăsim Samsung Galaxy cu 99,291,670, urmat de iPhone 6 cu 99,273,140 de utilizatori interesaţi, iar pe 6 se află iPhone 5, urmat cu o diferenţă foarte mică de PlayStation şi PlayStation 4. Pe locurile 9 şi 10 sunt iPod, respectiv XBox (console).

Vezi  Vezi topul complet aici în 2015.

Etichete: facebook, gadget, iPhone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE