Top 5 cele mai reuşite combinaţii de zodii. Cu cine te potrivești cel mai bineEste imposibil ca măcar o dată să nu fi căutat sau să nu ne fi interesat de persoana cu care ne-am potrivi cel mai bine între aşternuturi. Poate ce nu am ştiut până acum este faptul că toate pornesc de la zodia sub care ne-am născut.

Top 5 cele mai reusite combinatii de zodii. Cu cine te potrivesti cel mai bine
Top 5 cele mai reuşite combinaţii de zodii. Cu cine te potrivești cel mai bine
Foto: adevarul.ro

În cele ce urmează, vom vedea alături de cine putem avea o noapte de neuitat şi care sunt cele mai reuşite combinaţii de zodii, când vine vorba de capitolul sex.

1. Berbec şi Săgetător
Clar vor ieşi scântei atunci când vã veţi întâlni, indiferent de circumstanţe. Vor dispărea toţi din încăpere, privirile voastre se vor contopi într-una singură iar dorinţa va pluti în aer. Un asemenea cuplu nu se va plictisi în veci şi cei doi vor căuta întotdeauna noi şi noi metode de a menţine relaţia vie şi frumoasă. Sunteţi amândoi persoane active ce se pot bucura de orice şi oricine, atâta timp cât sunteti împreună.

2. Fecioara şi Taur
Sunteţi extrem de determinaţi amândoi, însă nu pentru definitivarea unei relaţii ci mai mult pe satisfacerea sexuală. Taurul este un viril, ce pune mare preţ pe rezistenţă fizică, iar Fecioara va face întocmai ce îi cere şi ce-şi doreşte Taurul, iubind să-l vadă satisfăcut şi mulţumit pe deplin. Sunt două firi puternice, aşa că după ce întregul act se sfârşeşte, poate pleca fiecare în direcţia lui, fără resentimente şi dorinţa de a mai căuta persoană în cauzã.

3. Gemeni şi Vărsător
Puteţi avea împreună o relaţie de durata deoarece amândoi aveţi abilităţi excepţionale de a comunica şi de a va exprima liber dorinţele şi fanteziile, fără prea multe prejudecăţi. Sunteţi doi non-conformişti care îşi vor explora fiecare laturã a senzualităţii dar care nu se vor plictisi în veci unul de celălalt. Alături de un Vărsător, Gemenii îşi vor găsi o stabilitate emoţională, iar Vărsătorii îşi pot pune în practică toate nebuniile alături de nativul Gemeni.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Etichete: combinatii de zodii, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h