Top 5 zodii infidele. Cu cine NU este bine să ai o relaţieFoarte puţini sunt cei care rămân liniari în sentimente şi comportament pe tot parcursul unei relaţii. Unii se schimbă în bine, alţii în rău şi foarte rău- aceasta fiind cauza certurilor sau în cazuri excepţionale, a divorţurilor.

Top 5 zodii infidele. Cu cine NU este bine sa ai o relatie (Foto realitatea.net)
Top 5 zodii infidele. Cu cine NU este bine să ai o relaţie (Foto realitatea.net)

1. Săgetător
Nativul acestei zodii este mereu înclinat înspre distracţii, nou, extravaganţă. Urăşte monotonia şi va căuta mereu o persoană care-l poate stimula din toate punctele de vedere. În momentul în care îşi ia angajamentul faţă de un partener de sex opus, se aşteaptă că aceasta să facă şi imposibilul dacă este necesar pentru binele lui. Chiar şi aşa, cu toate strădaniile, asta nu înseamnă că nu va ceda în faţă unei femei care-l va provoca la o partida incendiară de amor.

2. Vărsător
Vărsătorul poate zbura din floare-n floare fără că tu măcar să te gândeşti la asta. Îşi ascunde urmele foarte bine şi chiar dacă se întâmplă nefericirea să fie prins, va găsi motive puerile sau poate chiar te va părăsi zâmbind, dacă nu-i accepţi toate nebuniile. Este o persoană care se plictiseşte foarte repede şi dacă nu-şi găseşte balanţa în relaţia actuală, se va simţi nevoit să-şi caute toate cele necesare înafara acesteia, cu diferiţi necunoscuţi care-i stârnesc imaginaţia.

Mai multe pe yve.ro. 

Etichete: cu cine NU este bine să ai o relaţie, Top 5 zodii infidele, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h