Top destinaţii externe de pe Otopeni. Zborurile cu cei mai mulţi călătoriLondra este principala destinaţie externă ca număr de călători transportaţi anul trecut de companiile aeriene care operează pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni), fiind urmată de alte capitale vestice, precum Paris şi Roma.

Aeroportul Otopeni
Aeroportul Otopeni

Datele Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti arată că cele mai multe dintre destinaţiile preferate de români sunt în ves­tul Europei, dar şi Tel-Aviv-ul şi Istanbulul. Pe de altă parte, singura ţară care are în top zece două oraşe este Italia, cu Roma şi Milano.

În Italia trăiesc peste 1,1 milioane de români, pe aero­por­turile din marile oraşe italiene zburând avioane ale Tarom, Blue Air, AlItalia, Ryanair sau Wizz Air.

Pe de altă parte, către aeroporturile din Londra zboară com­pa­nii precum Wizz Air, Tarom, Blue Air, British Airways şi Ryanair, iar lupta dintre companii este din ce în ce mai acerbă în con­diţiile în care în Marea Britanie lucrează peste 140.000 de        ro­mâni, iar Londra devine o destinaţie de vacanţă pentru tot mai mulţi români.

Sursa: zf.ro

Etichete: Aeroportul Otopeni, curse aeroportul otopeni, top destinarii de pe otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h