Top zece aplicaţii care pot fi folosite în drum spre muncăUn număr mare de angajaţi folosesc zilnic metroul pentru a ajunge la locul de muncă, însă de multe ori călătoria este lungă şi plictisitoare. Bloggerii de la Business Insider au propus zece aplicaţii ce pot fi folosite în metrou, fără ca utilizatorii să aibă nevoie de conexiune la internetm scrie ZF. 

Top zece aplicatii care pot fi folosite in drum spre munca
Top zece aplicaţii care pot fi folosite în drum spre muncă

Kiwanuka (iOS şi Android) este un joc de puzzle care solicită utilizatorilor să aibă grijă de un grup de cetăţeni În Kiwanuka, utilizatorul trebuie să ghideze un grup de cetăţeni către ieşire, indicându-le să costruiască sau să distrugă turnuleţe pentru a ajunge la destinaţia finală.

Jupiter Jump (iOS şi Android) este un joc de acţiune Jucătorul trebuie să evite minele şi să rămână în viaţă cât mai mult timp, însă cu cât îşi asumă mai multe riscuri şi foloseşte manevre periculoase, câştigă un număr mai mare de puncte.

Paperama (iOS şi Android) este un joc de puzzle bazat pe arta Origami Cu un număr limitat de mişcări, utilizatorul trebuie să îndoaie foaia de hârtie în aşa fel încât să se potrivească formei din imagine. Paperama necesită precizie şi răbdare.

Blackwell 1: Legacy (iOS) este un joc de aventură modern În primul nivel din seria Blackwell, utilizatorul trebuie să urmărească vraciul Rosa Blackwell în timp ce se plimbă prin New York ghidată de o familie fantomă.

Timberman (iOS şi Android) este un joc bazat pe viteză de reacţie Jucătorul trebuie să taie copaci cât mai rapid pe durata celor patru nivele. Cu cât taie mai repede, cu atât rămâne mai mult timp în viaţă.

Blast-a-way (iOS şi Android) Utilizatorul foloseşte un roboţel pentru a salva cutii fabricate din lemn, plastic, material sau piatră, care vor fi folosite la final pentru rezolvarea unui puzzle.

Grub (iOS) este o versiune modernă a celebrului joc Snake Viermişorii trebuie să mănânce mere pentru a creşte din ce în ce mai mari, însă trebuie să aibă grijă să evite aricii şi lupii.

Watercolors (iOS) este un jov de puzzle bazat pe culori Utilizatorii trebuie să umple forma desenată cu culorile corecte, indicate de nodurile circulare.

Sonic Jump Fever (iOS şi Android) este o cursă în aer contra cronometru Utilizatorul trebuie să controleze un arici pentru a colecta puncte, însă cursa este contra cronometru.

Jellies (iOS) este jocul în care utilizatorul este întruchipat de pescarul Bob fără degete Jucătorul trebuie să îl ajute pe pescarul Bob să recupereze cât mai multe degete furate în 60 de secunde.

Sursa: ZF

Etichete: Android, aplicații, iOS, jocuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE