TOPUL calităţii vieţii. În Bucureşti se trăieşte mai bine decât în Kiev, Moscova sau MinskBucureştiul se află înaintea oraşelor Moscova, Kiev, Minsk sau Saint Petersburg în ceea ce priveşte calitatea vieţii, potrivit unui top realizat de site-ul numbeo.com.

Bucureştiul se află pe locul 28, cu patru poziţii in faţa acestuia clasificandu-se Sarajevo, oraş nu de mult ieşit din război.

În ciuda situaţiei din capitala Bosniei Herzegovina, Sarajevo, aceasta dispune de o revenire spectaculoasă, lăsând în urma sa, capitala României, notează capital.ro.

Totuşi, în Bucureşti se trăieşte mai bine decât în oraşe precum Skopje, Minsk sau Kiev.

Alte oraşe din România care fac parte din clasamentul realizat de Numbeo.com cu privire la calitatea vieţii sunt: Timişoara, care se află undeva între Tallinn (Estonia) şi Bratislava (Slovacia)-162.32 şi Cluj-Napoca clasându-se între Bratislava (Slovacia) şi Zagreb (Croaţia)-160.60.

Etichete: Bucureşti, calitatea vieţii bucureşti, top calitate viata, top oraşe

0/4 COMENTARII
Vlaszlo
14 Jul 10:57
+0
VOTURI
-0
Totalmente de acord ca Bucurestiul merita loc in coada clasamentului, dar sa fim seriosi, in Belgrad traiesti mai bine decat la Londra?? Cu atat mai mult in Sarajevo ?!?
Probabil e un clasament intocmit superficial, pe criterii si metodologie defectuoase, similar cum e facut clasamentul Fifa de o scoate de 5 ani pe Belgia in top3 natiuni mondiale la fotbal.
alex
14 Jul 09:54
+0
VOTURI
-0
nu ma incalzeste cu nimic, mai ales ca Belgradul este in fata noastra si asta in conditiile in care Serbia nu este in UE si de curand a trecut printr-un razboi care a distrus tara. Traficul din Bucuresti este Horror, se construieste haotic, cladirile de patrimoniu gen Teatrul Foarte Mic, Palatul Ministerului Agriculturii, cladirea Universitatii Bucuresti, Palatul Stirbei si multe altele sunt lasate in paragina si arata in ultimul hal, pe malul Dambovitei este plin de sobolani mai ales in zona Unirii si de cersetori si nebuni sa nu mai vorbim.
artiom
14 Jul 09:53
+0
VOTURI
-0
Din nou amatorismul da in voi. Voi chiar nu stiti sa cititi? Nu cred! Locul 44 din clasament cred ca este diferit de 28 mentionat de voi. Dar ce sa-i faci, nu toti ne-am nascut jurnalisti.
kappa
13 Jul 14:27
+0
VOTURI
-0
Din pacate, greselile dvs din articol imi lasa impresia ca o faceti in mod constient in scop populistic si de dezinformare. Bucuresti se afla pe locul 44 din 49 ci nu pe locul 28. Este bine totusi ca nu suntem chiar pe ultimul loc. Asa ne vom simti mereu satisfacuti cand ni se spune ca sunt macar unii care o duc mai rau.. Traiasca penultimul loc, ca nu e.. ultimul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE