TOPUL celor mai bune oraşe din lume pentru SHOPPING: Ce loc ocupă BucureştiulUna dintre cele mai mari agenţii de turism din lume a publicat topul celor mai bune 25 de oraşe pentru shopping din lume în 2015. Pentru dată, Bucureștiul se află și el pe listă. 

TOPUL celor mai bune orase din lume pentru SHOPPING: Ce loc ocupa Bucurestiul
TOPUL celor mai bune oraşe din lume pentru SHOPPING: Ce loc ocupă Bucureştiul

Bucureștiul a intrat pentru prima dată în topul celor mai bune oraşe din lume pentru cumpărături. Criteriile luate în calcul de realizatorii clasamentului sunt puterea de cumpărare, atitudinea comercianţilor şi numărul de vizitatori anual. Fiecare dintre aceste criterii primeşte o notă între 1 şi 10 şi în funcţie de media obţinută s-a realizat clasamentul.

Locul 1 în topul realizat de Expedia este ocupat şi anul acesta de New York, care a obţinut cel mai mare număr de puncte, bifând 8 la puterea de cumpărare, 9 la amabilitate şi 7 la numărul de vizitatori.

Pe locul doi se clasează Berlinul cu punctaj maxim la capitolul amabilitatea personalului, iar pe trei Los Angeles care a pierdut la capitolul vizitatori. Top cinci este completat de Londra care a obţinut nota maximă la numărul de vizitatori şi de Kuala Lumpur cu 10 la puterea de cumpărare.

Pe ultimele locuri în clasament se află Cape Town, Amsterdam şi Bucureşti, capitala României aflându-se pentru prima dată în acest top.

Sursa: ZF.ro

Etichete: Bucureşti, cumpărături, top

0/1 COMENTARII
Violeta
20 Dec 18:49
+0
VOTURI
-0
Cum poti face bani pe internet! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE