Topul celor mai bune restaurante din Bucureşti în 2018. Care sunt câştigătorii pe fiecare categorie



După o competiţie care a durat 3 luni, s-a încheiat prima ediţie a "Topul Mâncărurilor 2018" pentru Bucureşti, în urma căreia s-au desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de mâncare.

Restaurant
Restaurant

Asemenea evaluărilor pentru desemnarea celor mai bune restaurante dupa specific, competiţiile pentru desemnarea celor mai bune feluri de mancare se fac aproape intotdeauna inopinat si anonim, dar şi printr-un sistem de înscriere voluntară şi cu degustari deschise, restaurantele pregatindu-se din timp pentru aceste evaluări.

Restaurantele care au dorit sa concureze au trecut printr-un prim filtru, fiind admise in concurs in jur de 10 restaurante pentru fiecare categorie. Anul acesta competiţia s-a făcut doar pentru restaurantele din Bucureşti, însa va fi extinsă şi la alte oraşe în anii următori.

Categoriile impuse anul acesta au fost:

Sushi, Sashimi, Ramen si Udon (4 subcategorii separate, dar acelasi juriu – se prezinta simultan)
Paste si Risotto (2 subcategorii separate, dar acelasi juriu – se prezinta simultan)
Steak (2 subcategorii separate, vita nejaponeza si vita japoneza, dar acelasi juriu – se prezinta simultan)
Foie gras
Fructe de mare
Peste
Humus, Tabbouleh, Kibby (3 subcategorii separate, dar acelasi juriu – se prezinta simultan)
Evaluarea se face in doua etape: preselecţia, în urma careia primele 3-5 restaurante intra in evaluarea finală. E important de mentionat ca se evalueaza exclusiv calitatea şi prezentarea mâncarii, si nimic altceva, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile, vinurile etc.

Anul acesta au fost 37 de restaurante inscrise in concurs, multe dintre ele la mai multe categorii si subcategorii:

Anul acesta juriile au cuprins peste 70 de personalitati din aproape 30 de tari, cu peste 20 de ambasadori ai unor tari straine in Romania sau ambasadori roamani in strainatate, toti cu o indelungata experienta de degustare in cele mai mari restaurante ale lumii.

Castigatorii Editiei "Topul Restocracy al Mancarurilor" Bucuresti 2018:

Cele mai bune sushi si sashimi din Bucuresti in 2018 - Argentine

Cel mai bun ramen din Bucuresti in 2018 - Kanpai Bistro

Cel mai bun udon din Bucuresti 2018 - Yuki

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 - Roberto's

Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018 - L'Atelier

Cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 - Fish House

Cele mai bune fructe de mare din Bucuresti in 2018 - Isoletta

Cel mai bun steak (vita japoneza) din Bucuresti in 2018 - Benihana

Cel mai bun steak (vita nejaponeza) din Bucuresti in 2018 – Red Angus

Restocracy.ro este un site lansat in martie 2017, bazat pe un sistem de evaluare si prezentare a restaurantelor creat de catre George Butunoiu si asociatii sai. Produsul principal este "Lista Restocracy", adica Topul celor mai bune 200 de restaurante din Bucuresti. Pe langa aceasta Lista, Restocracy include numeroase alte liste cu restaurante, cafenele si diverse localuri: Marile gradini si terase, Localurile boeme, Restaurante child-friendly si multe, multe altele, articole si stiri, competitii si proiecte speciale etc.

Vedeţi mai jos lista integrală a restaurantelor înscrise în concurs:

Argentine
AV8
Avalon
Belli Siciliani
Benihana
Borgo Margherita
Caffe Citta
Cherhanaua Ancora
Dancing Lobster
Edo Garden
Fish House
Ginger Sushi Bar & Lounge
Ici et La
Isoletta
Joseph by Joseph Hadad
JW Steakhouse
Kanpai Bistro
L'Atelier
La Cantine de Nicolai
La Cave de Bucarest
La Estancia
La Terrazza
Le Bistrot Francais
MAIZE
Mesogios
Osho
Pasterra
Poesia
Prime
Raionul de Peste
Red Angus
Roberto's
Sushiroom
Vacamuuu
Yoshi
Yuki
Zen Sushi

Etichete: Bucureşti, restaurante, top restaurante bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE