Topul celor mai ieftine chirii din BucureştiDrumul Taberei este cel mai căutat cartier din categoria medie pentru închirierea de locuinţe în Bucureşti, iar cele mai mici chirii se înregistrează în zona Dristor, potrivit unei analize a portalului imobiliare.ro, care arată că proprietarii sunt mai flexibili la negociere în perioada verii

chirii bucuresti
chirii bucuresti
Foto: B365

Drumul Taberei este cel mai căutat dintre cartierele Capitalei, în această zonă chiriile la garsoniere pornesc de la 180-190 de euro pe lună. Pentru o asemenea sumă poate fi închiriată o locuinţă complet mobilată şi utilată, cu o suprafaţă de 32 de metri pătraţi, situată la un etaj intermediar. Acelaşi preţ cerut îl are însă şi o garsonieră nemobilată, cu o suprafaţă utilă ceva mai mare (40 de metri pătraţi), situată la parterul unui bloc cu nouă nivele.

La două camere, chiriile încep de la 210-220 de euro pe lună, pentru un apartament cu o suprafaţă utilă cuprinsă între 40 şi 48 de metri pătraţi, complet mobilat şi utilat. Pe segmentul locuinţelor cu trei camere, chiriile cerute de proprietari pornesc de la 250 de euro.

Cartierul Militari se află pe locul doi în topul celor mai căutate zone din Capitală pentru închirierea de locuinţe. Aici, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 150 de euro pe lună. La acest preţ este scoasă pe piaţă o locuinţă mobilată, cu o suprafaţă utilă de 30 de metri pătraţi, situată în ansamblul rezidenţial Westgate, din zona Preciziei, din apropierea staţiei de metrou cu acelaşi nume. Acest preţ este însă valabil doar pentru clienţii care pot plăti chiria în avans pe un an de zile. Pentru o proprietate similară, dar situată într-un bloc vechi, cei interesaţi ar trebui să plătească cel puţin 180 de euro pe lună. Pe segmentul locuinţelor cu două camere, cel mai mic preţ cerut este 200 de euro. Pentru această sumă poate fi închiriat un apartament vechi, cu o suprafaţă utilă de 50 de metri pătraţi, situat la parterul unui bloc cu nouă etaje. Locuinţa este mobilată şi utilată. La trei camere, cea mai mică chirie din Militari este 290 de euro pe lună. Atât cere proprietarul unui apartament cu o suprafaţă utilă de 65 de metri pătraţi, situat în zona Lujerului, în apropiere de staţia de metrou cu acelaşi nume.

Dristor completează clasamentul, cu chirii care pornesc de la 100 de euro pentru garsoniere. În acest caz este vorba despre o garsonieră într-o vilă construită în anul 2000, cu o suprafaţă utilă de 14 metri pătraţi. Locuinţa are baie proprie, însă bucătăria este la comun. Pentru garsonierele situate în blocuri vechi, preţurile pornesc de la 210 euro pe lună (pentru o suprafaţă utilă de 35 de metri pătraţi).' La două camere, cel mai mic preţ cerut este 240 de euro pe lună. Acesta este şi cazul unui apartament cu o suprafaţă utilă de 55 de metri pătraţi, situat la etajul al şaselea dintr-un bloc de zece. În Dristor, un apartament cu trei camere poate fi închiriat cu minimum 330 de euro pe lună. La acest preţ este scos pe piaţă un apartament cu o suprafaţă utilă de 64 de metri pătraţi, situat la parterul unui bloc cu zece etaje din zona Camil Ressu. Locuinţa este decomandată, renovată, dar doar parţial mobilată, se arată în analiza portalului imobiliare.ro, citată de realitatea.net.

Etichete: apartament, chirie, Dristor, Drumul Taberei, garsonieră, imobiliare, Militari

0/1 COMENTARII
dinu
22 iul 10:30
+0
VOTURI
-0
http://www.myeconomist.info/vacanta-lunga-la-mare-cele-mai-mici-chirii-de-pe-litoral/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE