Topul celor mai ieftine locuinţe din Bucureşti: 2 case la preţ de 1 sau cu loc de veci bonusDupă cinci ani de criză, preţurile locuinţelor din Bucureşti au scăzut considerabil. Astfel, dacă în perioada de boom economic cele mai ieftine locuinţe din Capitală se vindeau cu câteva zeci de mii de euro, în prezent, cele mai ieftine garsoniere se vând la preţuri mai mici de 10.000 de euro.

În prezent, cele mai ieftine locuinţe din Bucureşti se vând la preţuri sub 30.000 euro, potrivit anunţurilor postate de proprietarii imobilelor şi de agenţiile de profil. Pentru că aceste imobile nu se află în zone cu potenţial, proprietarii încearcă să-i atragă pe cumpărători cu oferte inedite: două case la preţ de una sau loc de veci bonus la achiziţionarea unei case.

Case mai ieftine de 30.000 euro, în Bucureşti. Loc de veci bonus la achiziţionarea unei case

5. Casă în Sectorul 5, la 26.500 euro 

O casă din paiantă, situată la 5 minute de hipermarketul Cora de pe Şoseaua Alexandriei, se vinde cu 26.500 euro. Conform anunţului postat pe portalul tocmai.ro, locuinţa se vinde utilată şi dispune de un teren de 250 mp şi dublă deschidere.

4. Ofertă specială: casă lângă Casa Poporului, cu loc de veci bonus

O casă cu curte comună, situată la 5 minute de mers pe jos de Palatului Parlamentului - Piaţa Constituţiei, cu o suprafaţă de 22 mp, la care se adaugă o cotă parte de 16% din curte, se vinde cu 25.000 euro. Casa are o cameră, bucătărie, hol, baie şi magazie. În preţul casei este inclus şi un loc de veci în cimitirul Tudor Vladimirescu, potrivit anunţului postat pe tocmai.ro.

3. Casă în Ferentari cu 21.000 euro

Proprietarul unei case din cărămidă, situate în zona Prelungirea Ferentari - depou RATB, pe strada Păşunilor, vinde imobilul cu 21.000 de euro negociabil. Casa este racordată la curent electric, are două camere, un hol şi bucătărie. Suprafaţa terenului este de 100 mp din care 66 mp reprezintă amprenta casei la sol. Potrivit anunţului postat pe tocmai.ro, viitorul proprietar trebuie să refacă acoperişul şi pereţii casei. De asemenea, viitorul proprietar trebuie să se racordeze la apă curentă, gaz şi canalizare, care sunt în faţa porţii.

2. Casă în zona Viilor la 18.500 euro

O casă cu două camere, baie şi bucătărie, situată în zona Viilor, se vinde cu 18.500 euro. Curtea casei este la comun cu alţi locatari. Locuinţa are toate utilităţile şi se află într-o "zonă liniştită şi curată", în apropierea mijloacelor de transport în comun, se precizează în anunţul postat pe tocmai.ro.

1. Casă la preţ de Dacie

Cea mai ieftină casă din Bucureşti, disponibilă la 8.600 euro, se află în Giuleşti, la capatul tramvaiului 11, şi este formată, de fapt, dintr-o cameră şi o bucătărie de mici dimensiuni. Potrivit anunţului postat pe tocmai.ro, casa are o suprafaţă totală de 49 de mp, iar suprafaţa construită este de 19 mp. Cel care se va muta aici va sta singur în curte.

Cât costă cele mai ieftine apartamente cu trei camere din Bucureşti

5. Apartament în zona Giurgiului - 28.000 euro

Un apartament semidecomandat, cu trei camere, situat pe strada Toporaşi, în zona Giurgiului, la etajul 3 din 4, se vinde cu 28.000 euro. Apartamentul, amplasat "în zonă liniştită, fără probleme", are o suprafaţă de 56 mp şi dispune de următoarele îmbunătăţiri: gresie, faianţă, parchet şi ferestre din geam termopan, conform anunţului postat pe site-ul tocmai.ro.

4. Apartament cu trei camere, în Ferentari, la 27.900 euro

Un apartament semidecomandat, cu trei camere, situat în zona Baciului, se vinde cu 27.900 euro. Apartamentul are o suprafaţă totală de 48 mp şi se află la etajul 1 al unui imobil cu 10 etaje, construit în anul 1973, potrivit anunţului postat pe portalul imobiliare.ro.

3. Ofertă 2 în 1: Apartament şi garsonieră la 27.500 euro

În portofoliul agenţiei Imobiliar de Top se găseşte un "chilipir curat", potrivit anunţului postat pe site-ul firmei. Practic, cu 27.500 euro, cumpăraţi două imobile la un singur preţ. Apartamentul şi garsoniera sunt situate la parter şi la demisolul unei vile situate în apropiere de mallul Liberty. Locuinţele sunt racordate la curent electric, apă curent şi gaze, au ferestre din geam termopan, jaluzele verticale, uşă metalică la intrare, sunt izolate termic la interior şi exterior, au intrare şi utilităţi separate şi centrală proprie, dar necesită îmbunătăţiri.

2. Apartament cu trei camere la 25.000 euro

Un apartament semidecomandat, cu trei camere, situat la etajul etaj 8/10 al unui bloc construit în anul 1978, în zona Rahova-Sălaj, se vinde cu 25.000 euro negociabil. Locuinţa are o suprafaţă de 45 mp şi nu dispune de îmbunătăţiri, potrivit anunţului postat pe tocmai.ro.

1. Apartament cu trei camere în Ferentari, la 23.000 euro

Un apartament semidecomandat, cu trei camere, situat la etajul 2/4, se vinde cu 23.000 euro. Locuinţa este situată în Ferentari, la capătul liniei de autobuz 117, şi are o suprafaţă de 46mp. Potrivit anunţului postat pe tocmai.ro, apartamentul are uşă metalică, gresie, faianţă, parchet, ferestre din geam termopan, aer condiţionat, apometre, contor de gaze separat, cadastru şi intabulare.

Apartamente cu două camere, la preţ de garsoniere confort 3

5. Apartament cu curte la 20.500 euro

Proprietarul unui apartament cu două camere confort 2, situat pe Str. Amurgului, vinde locuinţa de 39 mp cu 20.500 euro. Apartamentul, situat la parter, dispune de curte, este decomandat, are centrală termică, ferestre din geam termopan, gresie, faianţă, uşă metalică, conform anunţului postat pe site-ul tocmai.ro.

4. Apartament cu două camere în Ferentari - 19.900 euro

Un apartament confort 2 semidecomandat, cu două camere, situat la etajul 3/4 al unui bloc construit în 1970, în Ferentari, se vinde cu 19.900 euro. Locuinţa are centrală termică, gresie, faianţă, parchet, ferestre din geam termopan şi uşă metalică. Apartamentul are o suprafaţă de 40 mp şi un balcon închis, conform anunţului postat pe tocmai.ro.

3. Apartamente cu două camere la 18.500 euro

Dacă dispuneţi de 18.500 euro puteţi alege din patru apartamente cu două camere, situate la Piaţa Progresu, în Berceni sau în Ferentari.

Potrivit unui anunţ postat pe tocmai.ro, un apartament cu două camere situat în apropiere de Piaţa Progresu, pe Str. Toporaşi, se vinde cu 18.500 euro. Apartamentul se află la etajul 3/4, are o suprafaţă de 31 mp, este intabulat, contorizat şi racordat la gaze, dar nu are îmbunătăţiri.

Tot cu 18.500 euro se vinde un apartament cu două camere, situat în zona Berceni - IMGB. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 42 mp, este decomandă şi contorizată şi se află la etajul 4/4 al unui bloc construit în 1976, conform anunţului postat pe imobiliare.ro.

Proprietarul unui apartament complet renovat, cu două camere, situat pe Bd. Pieptănari, în apropierea staţiei de metrou Eroii Revoluţiei, vinde imobilul la preţul de 18.500 euro negociabil. Locuinţa, situată la etajul 1/4, are cadatru şi intabulare, se află "într-o zonă liniştită" şi se poate vinde şi mobilată, potrivit anuntul.ro.

În acelaşi cartier se vinde, tot cu 18.500 euro, un apartament cu două camere. Locuinţa, situată la etajul 1/4 al unui bloc reabilitat termic în 2013, are o suprafaţă construită de 36 mp. Apartamentul are balcon închis cu ferestre din geam termopan şi contorizare separată la gaze, dar nu dispune de îmbunătăţiri. Preţul este discutabil, potrivit anunţului postat pe imobiliare.ro.

2. Apartament cu două camere la 18.000 euro

Proprietarul unui apartament cu două camere, situat la etajul 4/4 al unui bloc din Baicului, vinde un apartament mobilat şi utilat, cu suprafaţa de 30 mp. Apartamentul este semidecomandat, are ferestre din geam termopan şi aer condiţionat şi se vinde la preţul de 18.000 euro, potrivit anunţului postat pe tocmai.ro.

1. Apartament în Ferentari - 17.000 euro

Un apartament cu două camere, situat într-un bloc construit în 1975 în cartierul Ferentari, se vinde cu 17.000 euro negociabil. Apartamentul este semidecomandat, are centrală termică şi uşă metalică şi se află în apropierea mijloacelor de transport în comun. Totuşi, cei care vor alege să se mute aici trebuie să îşi rezerve bani şi pentru amenajarea apartamentului, întrucât, din imaginile postate pe anuntul.ro se poate observa că apartamentul este într-un stadiu avansat de degradare.

Garsoniere la preţ de Dacie

5. Garsonieră în Ferentari cu 9.500 euro 

O garsonieră confort trei, situată la etajul 4/4 al unui bloc din cartierul Ferentari se vinde cu 9.500 euro. Locuinţa are uşă metalică, boiler electric nou de 80 litri, parchet, gresie şi faianţă, ferestre din geam termopan, aer condiţionat şi este racordată la gaze, conform anunţului postat pe portalul tocmai.ro.

4.  Garsonieră cu 8.800 euro

O garsonieră de 17 mp, situată la etajul 4/4, într-un bloc reabilitat termic de pe Str. Zăbrăuţului, se vinde cu 8.800 euro. Locuinţa este izolată în întregime şi în interior, este finisată cu gresie şi faianţă, are ferestre din geam termopan, uşă metalică nouă şi centrală termică. Baia are cadă şi uşă din geam termopan, potrivit anunţului postat pe site-ul tocmai.ro.

3. Garsonieră în Rahova - 8.700 euro

O garsonieră confort 3, situată în cartierul Rahova, în zona Sălaj, se vinde cu 8.700 euro, potrivit anunţului postat pe tocmai.ro. Locuinţa este racordată la apă caldă şi rece, are parchet, geamuri de termopan, baie şi bucătării separate şi acte la zi.

2. Garsonieră în zona Sălaj - 8.500 euro

Proprietarul unei garsoniere confort 3, de 18 mp, vinde locuinţa, situată la etajul 2, cu 8.500 euro, preţ nediscutabil. Blocul cu patru etaje, în care se află garsoniera, este "curat şi civilizat", a fost construit în 1980 şi se află la capătul liniei de RATB 117. Garsoniera este liberă şi dispune de cadastru şi intabulare, potrivit anunţului postat pe site-ul anuntul.ro.

  

1. Cameră la curte - 7.600 euro

Proprietarul unei case situată în zona Halei Traian vinde o "mini garsonieră la curte, cu parchet, termopan, apă, canal, uşă metalică, electricitate şi toate actele" la preţul de 7.600 de euro. "Mini garsoniera" este, mai degrabă, o cămăruţăde 7 mp, cu duş, chiuvetă şi cu o baie ponosită, după cum se poate observa în fotografiile ataşate anunţului postat pe site-ul anuntul.ro.

Etichete: apartamente Bucureşti, apartamente de vânzare, case Bucureşti, case de vânzare, imobiliare Bucureşti, preţuri apartamente, preţuri apartamente Bucureşti, realitatea, vânzare apartamente

0/10 COMENTARII
Bobu Georgeta
07 nov 18:19
+0
VOTURI
-0
Apartament de vanzare in sectorul 4 intre 25.000-30.000euro?
Astept oferte
Liliana
31 oct 11:38
+0
VOTURI
-0
Vreau sa stiu mai multe informatii si daca mai este de actualitate unde in Baicului - Multumesc.
LorenZek
05 sep 09:05
+0
VOTURI
-0
cmentarz to cmentarz
Dla nas to codziennosc ale jestem w stanie zrozumiec tych ludzi. Nie tak dawno temu sama chcialam zapalic swieczki na grobie prapradziadków na terenie dzisiejszej Ukrainy. 
Prawdziwym szokiem byl dla mnie fakt, ze na terenie dawnego cmentarza znajduje sie...plac targowy, a wladze ukrainskie nic z tym faktem nie zrobily, nie robia i zrobic nie zamierzaja.
---->>   https://www.facebook.com/andrzej.pisula.kazimierzdolny/
Gheorghe
25 mar 19:33
+0
VOTURI
-0
Sunt interesata de : ,, camera de vanzare de la Hala Traian"
mai este de actualitate anuntul?
elena
24 iul 16:02
+0
VOTURI
-0
mar interesa si pe mine casa din giulesti capatul tranvai 11 un nr de telefon
bleeps
06 mai 12:31
+0
VOTURI
-0
Utilitatile costa ca in centru. Acelasi pret la consum ca si in centru. Nu va pacaliti.Aoleu!
Ruse Claudia
17 ian 19:03
+0
VOTURI
-0
Buna as dori si eu mai multe informati despre ap din Bul Pieptanari astept un raspuns. Mersi
Nume*
26 dec 19:00
+0
VOTURI
-0
Buna mar interesa si pe mine ap cu 2 cam cu cine as putea sa iau si eu legatura
varzarescucatalin
15 oct 20:11
+0
VOTURI
-0
buna ziua mar anteresa si pe mine o garsoniera cea la curta de pretul la 7 .600 euro cu cine as putea sa iau legatura
medoc stefania
12 aug 00:49
+0
VOTURI
-0
as dori mai multe informatii despre unul din anunturile dvs de pe ac pagina.
stefania

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE