TOPUL celor mai înalte clădiri din Bucureşti. Câte imobile au peste 100 de metriCompania Regatta Real Estate a realizat topul celor mai înalte clădiri de birouri din București. Patru dintre ele sunt deținute de fondul de investiții Globalworth, controlat de omul de afaceri Ioannis Papalekas.

TOPUL celor mai inalte cladiri din Bucuresti. Cate imobile au peste 100 de metri (Foto fotografieaeriana.eu)
TOPUL celor mai înalte clădiri din Bucureşti. Câte imobile au peste 100 de metri (Foto fotografieaeriana.eu)

Sky Tower, proprietatea Raiffeisen Property International (137 metri), clădirile Bucharest One, în construcție (120 metri) și Tower Centre International (107 metri), ultimele deținute de omul de afaceri grec Ioannis Paplekas, sunt cele mai înalte trei clădiri din București și singurele din țară care au peste 100 de metri, anunţă profit.ro. 

Cu 137 de metri înălțime și 37 de etaje, Sky Tower, se află pe primul loc în top. Fiecare etaj are o suprafață de circa 1.100 mp, iar pentru construcția clădirii s-au folosit 50.000 de metri cubi de beton și peste 8.000 de tone de oțel.

Clădirea Bucharest One, cu 120 de metri înălțime și 23 de etaje, parte din portofoliul Globalworth, se află pe locul doi în top. Clădirea, care va fi finalizată spre sfârșitul acestui an, are o suprafață închiriabilă de 53.920 mp și peste 700 de locuri de parcare.

Pe locul al treilea în top se află Tower Centre International, care măsoară 107 metri și aparține tot omului de afaceri Ioannis Papalekas. Proiectul amplasat în apropiere de Piața Victoriei poartă semnatura companiei Westfourth Architecture și a stat neutilizat mai mulți ani, din cauza unor litigii. Are o suprafață închiriabilă de 24.711 mp și 25 de niveluri. DETALII, pe profit.ro. 

Etichete: Bucharest One, cele mai inalte cladiri din Bucuresti, Sky Tower, Tower Centre International

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE