Topul celor mai scumpe apartamente scoase la vânzare, în BucureştiCele mai scumpe apartamente disponibile spre vânzare în Bucureşti sunt, de regulă, unități locative nou-construite situate în cartiere exclusiviste, cum ar fi zona de nord a oraşului.

Topul celor mai scumpe apartamente scoase la vanzare, in Bucuresti
Topul celor mai scumpe apartamente scoase la vânzare, în Bucureşti
Foto: imobiliare.ro

Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, pe baza ofertelor listate pe portal, preţurile celor mai scumpe apartamente din Bucureşti ajung până la 2 milioane de euro. În unele cazuri, locuințele se vând mobilate și au unul sau două locuri de parcare incluse în preț.

În Capitală, cel mai scump apartament are un preț cerut de 2 milioane de euro. Este vorba despre un penthouse tip duplex situat într-un bloc construit în anul 2009, în zona Șoseaua Nordului-Herăstrău. Locuința are șase camere și o suprafață utilă de 330 de metri pătrați. Proprietatea dispune de mai multe terase, cu o suprafață cumulată de 140 de metri pătrați, iar în prețul de achiziție sunt incluse două locuri de parcare în subteran.

Pe locul al doilea în clasament se situează tot un penthouse din zona Herăstrău, disponibil însă spre vânzare pentru 1,65 milioane de euro. Apartamentul face parte dintr-un bloc ridicat în anul 2007, are vedere spre cel mai mare parc al Bucureștiului și dispune de o suprafață utilă totală de 450 de metri pătrați. Spațiul interior este compartimentat în patru camere (living și trei dormitoare), plus dependințe.

Tot în zona de nord a Capitalei, un penthouse finalizat anul trecut are un preț cerut de 1,6 milioane de euro. Proprietatea face parte dintr-un bloc cu cinci nivele, are patru camere și o suprafață utilă de aproximativ 217 metri pătrați.

Situat la ultimul nivel al unui bloc de patru etaje, un apartament cu vedere spre lacul Floreasca, dar și spre parcul Herăstrău, poate fi achiziționat cu 1,5 milioane de euro. Proprietatea are o suprafață utilă de 290 de metri pătrați, la care se adaugă terasele cu o suprafață cumulată de peste 200 de metri pătrați. Împreună cu apartamentul pot fi achiziționate și două locuri de parcare, la un preț individual de 15.000 de euro (plus TVA).

Etichete: apartamente, apartamente Bucureşti, apartamente de vânzare, apartamente scumpe, Bucureşti, Penthouse, top

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE