Topul celor mai scumpe apartmente scoase la vânzare în CapitalăApartamentele de lux se vand cu peste 3.500 euro/mp (Foto: apartamentelux.eu)
Apartamentele de lux se vând cu peste 3.500 euro/mp (Foto: apartamentelux.eu)

Pe ultima poziţie a podiumului se află un apartament situat într-un imobil finalizat anul trecut din cartierul Primăverii. Proprietarul cere 1 milion de euro, respectiv 4.444 de euro/mp, pentru apartamentul cu patru camere, patru băi, balcon şi două locuri de parcare, anunţă economica.net.

Tot în zona Primăverii se află un apartament care se vinde cu 4.533 de euro/mp. Locuinţa de pe locul secund al topului are o suprafaţă utilă de 130 de mp, trei camere, două băi, bucătărie, balcon, garaj şi se află într-un imobil construit în 2004.

Un penthouse cu 12 camere din Bucureşti, zona Herăstrău, este cea mai scumpă locuinţă din Bucureşti, atât la preţ pe metru pătrat, cât şi ca preţ total. Proprietatea este scoasă la vânzare de şapte luni şi costă 3,5 milioane de euro. Preţul pe metru pătrat este de 5.384 de euro. Apartamentul este unul de tip duplex, se află într-un imobil construit în 2005, are o suprafaţă utilă de 562 mp, o bucătărie, şase băi, două balcoane, jacuzzi, saună şi trei locuri de parcare.

La finele clasamentului se află două apartamente din cartierul Primăverii şi din zona Nordului din Bucureşti, care costă 550.000 şi, respectiv, 600.000 euro, cu un tarif pe mp de 3.548 euro şi 3.529 euro.

Etichete: apartament, imobil, lux, pret, primăverii, top, vânzare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE