Topul celor mai scumpe case vândute în Bucureşti, în 2014Vilele si apartamentele de lux isi gasesc in continuare cumparatori. Chiar daca preturile nu mai sunt ca in perioada de boom economic, cele mai scumpe doua proprietati vandute in primele trei luni ale acestui an, in Bucuresti, s-au tranzactionat fiecare pentru aproape un milion de euro.

Unde gasesti cele mai ieftine garsoniere si apartamente din Bucuresti si la ce pret
Unde găseşti cele mai ieftine garsoniere şi apartamente din Bucureşti şi la ce preţ
Foto: apartamentelux.eu

1. Penthouse Arcul de Triumf - 1 mil. euro

La finalul lunii martie, Casa de Insolventa Transilvania, administratorul judiciar al Alia Apartments, si Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentia imobiliara care se ocupa de vanzarea proiectului, au finalizat vanzarea unui apartament de tip penthouse cu suprafata totala construita de 608 mp, situat la etajul 19 al unui bloc de 20 de etaje din cadrul complexului rezidential Alia Apartments din Bucuresti. Locuinta are doua living-uri, 3 dormitoare si un birou. Terasa apartamentului de la Arcul de Triumf are o suprafata de 160 mp (cat 5 garsoniere de circa 30 mp), dispunand si de o piscina.

2. Vila in zona Aviatorilor - 950.000 euro

In topul celor mai scumpe proprietati vandute in primele trei luni din acest an se afla o vila din zona Bulevardul Aviatorilor, care a fost cumparata pentru 950.000 euro. Vila, structurata pe demisol, parter, doua etaje si mansarda, a fost construita in 1935. Suprafata casei interbelice tranzactionate prin intermediul companiei imobiliare Regatta este de 840 mp si proprietatea cuprinde si un teren de 420 mp.

3. Duplex la Arcul de Triumf - 500.000 euro

Un duplex de 5 camere dispuse pe doua etaje in Alia Apartments a fost vandut in acest an pentru 500.000 euro. Locuinta are 406 mp suprafata totala construita si dispune de o piscina.

Continuarea pe Wall-Street.ro.

Etichete: apartamente Bucureşti, apartamente de vânzare, Bucureşti, Capitală, lux, preţuri apartamente, preţuri apartamente Bucureşti, top, top apartamente, top case scumpe de vanzare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h