TOPUL Celor mai sigure companii aeriene din lumeLa început de an, clasmentul celor mai mai sigure companii aeriene şi al celor mai periculoase din lume este realizat de Airline Ratings. Locul fruntaş în topul celor mai sigure linii aeriene este ocupat în ultimii trei an de acceaşi companie.

Care sunt cele mai sigure companii aeriene din lume (Foto flugo.ro)
Care sunt cele mai sigure companii aeriene din lume (Foto flugo.ro)

Pe primul loc în topul celor mai sigure companii aeriene se situează, pentru al treilea an la rând, compania Quantas din Australia, pe listă figurând o singură companie britanică, respectiv Virgin Atlantic.

Ratingul extrem de bun înregistrat de companiile desemnate ca fiind cele mai sigure include, printre alţi factori, numărul extrem de mic de accidente sau "fatalităţi", cum au fost numite de AirlineRatings.com, iar compania Quantas din Australia are un istoric de invidiat din acest punct de vedere, în toţi cei 95 de ani de când a fost înfiinţată, notează Daily Mail. Clasamentul a fost realizat pe baza analizei a 400 de companii aeriene din toată lumea.

AirlineRatings.com acordă punctaje pentru companiile aeriene şi pe baza auditului realizat de autorităţi aviatice internaţionale şi guvernamentale, a incidentelor raportate în ultimele 12 luni şi pe baza istoricului accidentelor pe care îl ţine fiecare companie.

Top 20 cele mai sigure companii aeriene din lume Qantas (s-a situat pe primul loc în top 20, restul companiilor fiind ordonate alfabetic) Air New Zealand Alaska Airlines All Nippon Airways American Airlines Cathay Pacific Emirates Etihad EVA Air Finnair Hawaiian Airlines Japan Airlines KLM Lufthansa SAS Singapore Airlines Swissair United Airlines Virgin Atlantic Virgin Australia

Detalii, pe adevarul.ro

Etichete: Airline Ratings, cea mai sigura companie aeriana din lume, Quantas din Australia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE