Torţionarul Ion Ficior a rămas fără averea făcută pe spatele crimelor împotriva umanităţiiÎn plin proces, torţionarul Ion Ficior a vândut tot ce are, pentru a scăpa de sechestru. Aşa că procurorii au cerut poprire pe pensia acestuia, singurul venit oficial care i-a mai rămas.

Tortionarul Ion Ficior a ramas fara averea facuta pe spatele crimelor impotriva umanitatii
Torţionarul Ion Ficior a rămas fără averea făcută pe spatele crimelor împotriva umanităţii

Judecat pentru crime împotriva umanităţii, Ion Ficior era conştient probabil de faptul că la finalul procesului ar putea să primească despăgubiri uriaşe către familiile victimelor sale. Tocmai de aceea, Ion Ficior a înstrăinat aproape toate bunurile de valoare pe care le avea, anunţă romaniatv.net. 

El a vândut apartamentul, acţiunile pe care le deţinea şi cea mai mare parte a bijuteriilor care ar fi putut fi confiscate. În acest moment, procurorii, pentru a se asigura că există la finalul procesului o sumă de care să dispună pentru despăgubiri, au cerut poprire pe pensia de 5.500 lei/lună a lui Ion Ficior. În momentul de faţă, singura rudă apropiată în viaţă a fostului torţionar este băiatul acestuia, care este plecat din ţară şi cu care Ion Ficior nu a mai păstrat legătura încă de dinainte de 1989.

Curtea de Apel Bucureşti va lua o decizie privind poprirea pensiei lui Ion Ficior pe data de 16 octombrie.

Etichete: avere, ion ficior, poprire pensie, tortionar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h