Toți angajații postului de radio Tananana, în PREAVIZToți angajații radioului Tananana au fost anunțați că sunt în preaviz. 

Toti angajatii postului de radio Tananana, in PREAVIZ
Toți angajații postului de radio Tananana, în PREAVIZ
Foto: oculeanu.com

Măsura vine în urma rezultatelor slabe de audiență de la ultimul val de măsurare, iar oficialii postului spun că "proiectul Tanănana continuă" și că parte din cei aflați în preaviz vor fi reangajați, informează paginademedia.ro.

Directorul stației, Liliana Georgescu, a explicat că o decizie finală legată de angajați nu a fost luată și că "proiectul continuă." Mai exact: postul a comandat un studiu pentru a se stabili "unde am greșit", iar abia apoi se va decide cine mai rămâne și cine nu după perioada de preaviz.

Radio Tanănana a apărut în aprilie anul trecut. La vremea respectivă Activ EFEM s-a transformat în Tanănana, cu oameni care au lucrat la Radio Guerrilla în echipă: Vlad Craioveanu, Ciprian Muntele, Călin Gheorghe, Mircea Oculeanu Bogdan Șerban.

Numele Tanănana a fost propus de agenția de publicitate The Secret Service, spune Liliana Georgescu în interviu.

Potrivit ultimelor rezultate de audiență (toamna 2015), Radio Tanănana are o medie de 9.200 de ascultători în București. La avalul anterior (aprilie – august), audiența postului era de peste 20.000 de ascultători în București.

Etichete: preaviz, RADIO TANANANA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h