Guvernul nu a votat proiectul privind obligativitatea buletinului pentru cumpărarea unei cartele SIMPurtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat că nu a fost aprobat, în şedinţa de joi, niciun fel de act normativ cu privire la cartelele pre-pay, iar proiectul de ordonanţă de urgenţă în care sunt cuprinse aceste prevederi a fost pus în transparenţă decizională.

cartela
cartela

"Aş vrea să clarific acest aspect. (...) Raed Arafat (secretar de stat în MAI - n.r.) a prezentat miercuri măsurile pe termen scurt pentru îmbunătăţirea sistemului de urgenţă 112. El a spus că este vorba despre un proiect de ordonanţă de urgenţă, care deja a fost redactat şi doamna prim-ministru, la începutul şedinţei de Guvern, a anunţat foarte clar că a intrat pe circuitul de avizare şi a fost pus în transparenţă decizională de către Ministerul Comunicaţiilor în această dimineaţă, îl găsiţi pe site-ul ministerului. Aşadar, nici vorbă să fie adoptat de vreme ce abia a intrat în procedura de avizare şi transparenţă decizională, cum prevede procedura", a precizat Nelu Barbu, la Palatul Victoria, după şedinţa Executivului, întrebat dacă a fost adoptat joi vreun act normativ care vizează cartelele pre-pay.

El a amintit că secretarul de stat Raed Arafat a prezentat miercuri un set de măsuri pe termen scurt, mediu şi lung pentru îmbunătăţirea sistemului de urgenţă 112.

Etichete: buletin, cartele, cartele prepay, date, români, SIM

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:22
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE