Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Coloanele de maşini se întind pe mai mulţi kilometriTraficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost blocat, luni, din cauza unui accident rutier.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Coloanele de masini se intind pe mai multi kilometri
Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Coloanele de maşini se întind pe mai mulţi kilometri
Foto: realitatea.net

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost blocat, luni, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 53. Coloanele de maşini se întind pe mai mulţi kilometri, anunţă Realitatea TV.

O cisternă încărcată cu aditivi a acroşat pe autostrada A2, pe sensul spre Constanţa, o basculantă care staţiona pe banda de urgenţă, apoi a ajuns pe contrasens, unde s-a răsturnat şi a tamponat un autoturism, traficul fiind deviat pe DN3, după ce din rezervorul cisternei s-a scurs carburant.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:00, pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 53, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, însă din rezervorul cisternei s-a scurs carburant, circulaţia fiind deviată de pe autostrada A2 pe DN3, între Lehliu-Gară şi Fundulea, respectiv între km 64 şi 35, atât dinspre Constanţa, cât şi dinspre Bucureşti.

Etichete: A2, accident autostrada soarelui, accident rutier, Autostrada Soarelui, trafic Autostrada Soarelui, trafic blocat

0/1 COMENTARII
tonyavo2004
08 sep 14:56
+0
VOTURI
-0
da-ti informatia corecta....au fost si victime...transpoartate cu 2 salvari...doar toata coloana le-a vazut ... ma aflam in aceasta coloana ...unde am stationat peste o ora...pina am reusit sa ne intoarcem catre lehliu

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE