TRAFIC BUCUREŞTI. 59 de intersecţii din Capitală, conectate la SISTEMUL INTELIGENT de SEMAFOARETRAFIC BUCUREŞTI. Administraţia Străzilor are în plan, pentru 2017, introducerea în sistemul centralizat de management al traficului a unui număr de 59 de intersecţii de pe 5 artere importante.

Trafic Bucuresti
Trafic Bucureşti

TRAFIC BUCUREŞTI. În prezent sunt 192 de intersecţii în Sistemul de Management al Traficului din Bucureşti (BTMS), dintre care 24 de intersecţii fără comuncaţii din cauza unor defecţiuni aflate în curs de remediere.

Pentru 2017, Administraţia Străzilor are în plan introducerea în sistem centralizat a unui număr de 59 de intersecţii de pe 5 artere importante: Colentina, Camil Ressu cu Theodor Pallady, 13 Septembrie cu Prelungirea Ghencea, Calea Griviţei cu Bucureştii Noi şi Şoseaua Giurgiului",  a spus pentru ECONOMICA.NET Alin Vieru, directorul general adjunct al Administraţiei Străzilor Bucureşti.

TRAFIC BUCUREŞTI. Chiar dacă anul acesta vor fi introduse în sistemul centralizat încă 59 de intersecţii, Capitala va continua să aibă aproape jumătate din intersecţiile semaforizate neconectate la BTMS.

În Municipiul Bucureşti există 434 de intersecţii semaforizate. Dintre acestea, un număr de 171 de intersecţii făceau parte din sistemul BTMS (Bucharest Traffic Management System) la finele lui 2015. Cele mai aglomerate cinci intersecţii din Capitală sunt Unirii, Universitate, Romană, Ştefan cel Mare cu Barbu Văcărescu, Titulescu cu Banu Manta.

TRAFIC BUCUREŞTI. În ciuda plângerilor şoferilor, potrivit cărora se circulă din ce în ce mai greu în Bucureşti, reprezentanţii Administraţiei Străzilor spun că în 2016 s-au înregistrat 394 de sesizări cu privire la semafoare, cu 20% mai puţine faţă de 2015. În decursul anului 2016, Administraţia Străzilor Bucureşti a schimbat componente ale instalaţiilor de semaforizare în majoritatea intersecţiilor unde au existat reclamaţii ale cetăţenilor. De asemenea, au fost corelate cu sistemul de management al traficului şi cele 13 intersecţii aferente Bulverdului Iuliu Maniu.

Pentru optimizarea timpilor de semaforizare în intersecţiile care nu sunt conectate la sistemul inteligent de dirijare a traficului, Primaria Capitalei anunţa anul trecut anul trecut un parteneriat cu platforma Waze. Parteneriatul nu s-a încheiat însă nici până acum, deşi anul trecut se afla în faza de "tratative înaintate".

TRAFIC BUCUREŞTI. "În prezent, parteneriatul cu Waze se află în analiză privind termenii de colaborare", au menţionat reprezentanţii de la Administraţia Străzilor Bucureşti.

Etichete: semafoare, SEMAFOARE INTELIGENTE, sistem semafoare inteligente, trafic Bucureşti

0/1 COMENTARII
Ion
14 Feb 10:29
+0
VOTURI
-0
Un film unic! Castiga si tu bani! Promovezi un subiect de film si castigi bani! Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Multi oameni deja castiga bani! Tinta noastra este Hollywood! Proiect B: bani si stabilitate! Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Succes imens la Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email : locmunca.office@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE