TRAFIC BUCUREŞTI. ZECI de amenzi date de poliţişti şoferilor. Câte permise au fost reţinutePoliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti au aplicat, vineri, 177 de sancţiuni contravenţionale, 33 fiind pentru depăşirea limitei de viteză şi 3 pentru conducere sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost reţinute 34 de permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare auto.

TRAFIC BUCURESTI. Cate amenzi au dat politistii soferilor si cate permise au fost retinute
TRAFIC BUCUREŞTI. Câte amenzi au dat poliţiştii şoferilor şi câte permise au fost reţinute

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, 250 de poliţişti au acţionat, vineri, în mai multe zone din Capitală pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională.

 

Poliţiştii au efectuat 22 de acţiuni în urma cărora au fost legitimate 367 de persoane, dintre acestea, 59 fiind conduse la sediul Poliţiei pentru verificări sau pentru luarea unor măsuri legale.

 

A fost constatată de asemenea comiterea a patru infracţiuni, trei dintre acestea în domeniul economico-financiar, iar una la regimul circulaţiei rutiere, fiind prinse şi identificate 12 persoane bănuite de comiterea infacţiunilor.


În urma acestei acţiuni, poliţiştii Capitalei au aplicat 226 de sancţiuni contravenţionale, din care, 177 la regimul circulaţiei rutiere, 15 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, 11 la regimul economico-financiar şi 23 la alte acte normative.


Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la suma de 66.380 de lei, iar valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării, la suma de 64.250 de lei.

 

Conform sursei citate, poliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti au acţionat pentru fluidizarea traficului dar şi pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, din cele 177 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 33 fiind pentru depăşirea limitei de viteză şi 3 pentru conducere sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost reţinute 34 de permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare auto.


Pe de altă parte, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 18, au verificat mai multe persoane şi mărfuri existente într-un autocar aparţinând unei firme de transport internaţional, ce efectua o cursă Istanbul – Bucureşti.

 

În urma controlului au fost identificate 152 de parfumuri purtând mărci consacrate şi care prezentau caracteristicile unor produse contrafăcute, 480 de ţigarete fără timbru de marcaj, dar şi mai multe obiecte vestimentare purtând mărci consacrate despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.


Mărfurile în valoare de peste 2.500 de lei au fost indisponibilizate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Etichete: amenzi soferi, permise soferi, politia bucuresti, şoferi, trafic Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE