TRAFIC DE COŞMAR, în această dimineaţă, pe Bd. Timişoara între Plaza România şi Afi Cotroceni. FOTOTRAFIC BD. TIMIŞOARA, SECTORUL 6. Şoferii care au circulat, marţi dimineaţă, pe Bd. Timişoara din Sectorul 6 al Capitalei, au avut parte de o surpriză neplăcută. Maşinile au stat în coloană zeci de minute, între mall-ul Plaza România şi mall-ul AFI Palace Cotroceni. 

TRAFIC BD. TIMIŞOARA, SECTORUL 6. Traficul s-a desfăşurat deosebit de greu, în această dimineaţă, pe Bd. Timişoara din Sectorul 6, un sector care îşi dovedeşte limitele din cauza problemelor de circulaţie, inclusiv în Drumul Taberei, unde au loc şi acum lucrări la magistrala 5 de metrou. 

TRAFIC BD. TIMIŞOARA, SECTORUL 6. Astfel, pe porţiunea de drum dintre mall-ul Plaza România şi mall-ul AFI Palace Cotroceni, conducătorii auto au pierdut zeci de minute în trafic, în coloană pe două benzi, timpul de aşteptare fiind mult mai mare decât în mod normal, după cum susţin şoferii. Astfel, în loc de 5-7 minute cât durează parcurgerea acestei porţiuni de drum, conducătorii auto au oierdut în trafic aproape jumătate de oră. 

TRAFIC BD. TIMIŞOARA, SECTORUL 6. Pe de o parte, traficul ar fi fost dat peste cap atât de ploaie, dar şi de lucrările în carosabil care se desfăşoară pe Bd. Timişoara, în intersecţia de la Afi Cotroceni, circulaţia fiind restricţionată pe banda I. 

Etichete: AFI Cotroceni, Plaza România, Sectorul 6, timisoara, trafic bd. timisoara

0/3 COMENTARII
kaa
15 iul 08:22
+0
VOTURI
-0
Terminati odata cu "sfaturile" astea, fiecare foloseste ce-i trebuie si ce-i convine. Infrastructura e problema.
ath
14 iul 16:49
+0
VOTURI
-0
Cum sa foloseasca BO$$ bicicleta? Pai ce, el este fraier?
Ing.
14 iul 09:55
+0
VOTURI
-0
Folosiţi tramvaiul, are linie separată de trafic! Sau bicicleta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE