Trafic de COȘMAR în Capitală: Linia tramvaiului 41 a fost blocată. Pe alte 5 linii nu se circulăCirculaţia tramvaiului 41 este blocată, după ce un autobuz a derapat pe linia de tramvai în Piaţa Presei Libere.

Tramvaiul 41
Tramvaiul 41

"Linia de tramvai 41, blocată la capăt de linie Piaţa Presei", anunţă STB, pe twitter.

Practic, de la Piaţa Presei nu pleacă niciun tramvai, în timp ce, pe sensul opus, tramvaiele sunt blocate în zona Agronomie. În plus, tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 şi 47 sunt blocate pe Şoseaua Progresului, la INOX, pe sensul Şoseaua Viilor, anunţă STB.

În urma ninsorilor care au căzut în București, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, la sediul Primăriei Capitalei, joi, de la ora 11:00, Comandamentul de iarnă. În Capitală a nins abundent, iar stratul de zăpadă depășește 20 de centimetri. Conform celor de la ISUBIF, în cursul nopții au avut loc peste 100 de intervenții în București, din cauza copacilor rupți, a semafoarelor, stâlpilor sau a panourilor publicare care au căzut.

Etichete: Bucureşti, trafic, zapada

0/1 COMENTARII
True Blue
06 feb 19:16
+0
VOTURI
-0
Comandament se facea in socialism. A fost o ninsoare de o noapte iar responsabilii trebuiau sa faca bine ceea ce stiau ca trebuie sa faca (prin fisa postului).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE