Trafic de coşmar în intersecţia Ştefan Cel Mare - Calea Floreasca. Când se termină lucrările FOTODe câteva zile se circulă cu restricţii în zona intersecţiei Ştefan Cel Mare - Calea Floreasca, din cauza carosabilului care s-a surpat brusc. De la o groapă de un metru în dreptul trecerii de pietoni, lucrările s-au extins pe două benzi de circulație pe o lungime de circa 50 de metri.

În timp ce utilajele fac manevre, coada autovehiculelor care așteaptă la semafor a ajuns să se întindă pe sute de metri.

Echipele Apa Nova au intervenit pentru remedierea avariei, însă lucrarea s-a dovedit a fi una extrem de complicată, spune directorul general al companiei, Mădălin Mihailovici, potrivit bucurestifm.ro.

El afirmă că este vorba despre una dintre cele mai grele lucrări pe care a întâlnit-o în ultima vreme, un canal colector al apelor menajere și pluviale construit în 1906 și la care nu există acces, oamenii nu pot intra să-l inspecteze sau să-l curețe decât folosind niște roboți.

Mihailovici mai spune că au fost probleme atât în zona unde s-a produs ințial caverna, cât și către Calea Floreasca.

"Efectiv a fost o operație chirurgicală să putem degaja canalul fără să blocăm total circulația în zonă", mai spune Mădălin Mihailovici.

Directorul Apa Nova estimează că luni seară se va turna beton, astfel încât în cursul nopții să se poată pune și stratul de asfalt.

Marţi, în jurul prânzului, se va putea circula în zonă fără nicio problemă, mai spune Mădălin Mihailovici.

Etichete: Apa Nova, avarie apa nova, soseaua stefan cel mare, trafic calea floreasca, trafic soseaua stefan cel mare

0/1 COMENTARII
paul
12 iul 13:05
+0
VOTURI
-0
Să se facă în mass media și campanii de educare a bicicliștilor.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trecerile de pietoni periclitând circulația pietonilor.A vedea trecerea de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache aferentă Pieței Victoriei.Să circule cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe trecerile de pietoni.Piste de biciclete pe trotuare și pe treceri pietoni cea mai mare cretinătate în infrastructura rutieră a Bucureștiului.De pericolele astea publice de peroane de tramvai înguste lipsite de bare de protecție nu ne-a scăpat până acum PMB dar piste de biciclete pe trotuare și pe trecerile de pietoni au știut a face.A vedea Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Corneliu Coposu,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Strada Alexandru Șerbănescu,Bulevardul Octavian Goga etc etc etc.Indiferența ucide!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE