TRAFIC DEVIAT PIAŢA SUDULUI. Se reia circulaţia pe trei benzi pe sens la Piaţa SuduluiRELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. Din cauza intensificarii lucrarilor la pasajul rutier Piata Sudului, circulatia auto a fost blocata cvasitotal in data de 15 octombrie 2015, fara sa existe in prealabil o avertizare publica de ocolire cu indicarea rutelor alternative disponibile. Primăria Capitalei recunoaşte vina şi susţine că re reia circulaţia pe trei benzi pe sens la Piaţa Sudului, în numai câteva zile. 

TRAFIC DEVIAT PIATA SUDULUI. Se reia circulatia pe trei benzi pe sens la Piata Sudului (Foto forummetrouusor.ro, utilizator misterr)
TRAFIC DEVIAT PIAŢA SUDULUI. Se reia circulaţia pe trei benzi pe sens la Piaţa Sudului (Foto forummetrouusor.ro, utilizator misterr)

RELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. Incepand din data de 18 octombrie 2015 traficul rutier din intersectia Piata Sudului se va desfasura, din nou, pe trei benzi pe sens, anunta Primaria Bucuresti intr-un comunicat remis B365.ro. 

RELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. In aceste conditii, administratia locala ii roaga pe bucuresteni sa evite pe cat posibil strazile convergente in intersectia Piata Sudului si folosirea rutelor alternative indicate de Politia Rutiera a Municipiului Bucuresti.

ATENȚIE ȘOFERI! Trafic restricționat în zona pasajului de la Piața Sudului. RUTE OCOLITOARE 

RELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. Va reamintim ca rutele alternative ce pot fi utilizate sunt:

1. Splaiul Unirii - Calea Vitan;
2. Bdul. Metalurgiei - Bdul. Constantin Brancoveanu - Sos. Oltenitei;
3. Bdul. Constantin Brancoveanu - Sos. Oltenitei - Calea Serban Voda;
4. Str. Turnu Magurele - Str. Sergent Ion Iriceanu - Sos. Vitan Barzesti -
Splaiul Unirii.

Pasajul subteran de la Piața Sudului are o întârziere de 11 luni! Doar 23% din lucrare e GATA

RELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. Primăria Capitalei riscă să piardă 19,5 milioane de euro! Banii sunt de la Uniunea Europeană și sunt destinați construirii pasajului subteran de la Piața Sudului. Lucrarea înregistrează însă o întârziere de aproape un an, termenii contractului încheiat de Primăria Capitalei cu instituțiile europene fiind astfel grav încălcați. În aceste condiții, municipalitatea nu va primi niciun ban de la UE. Pasajul subteran de la Piaţa Sudului se realizează pe direcţia Calea Văcăreşti – Str. Niţu Vasile şi va avea o lungime în subteran va fi de 85 de metri, iar înălţimea de 5 metri. Proiectul prevede și construirea mai multor pasaje pietonale, dar și a aunui pasaj subteran care va face legătura între staţia de metrou Piaţa Sudului şi peroanele staţiei de tramvai de pe Șos. Olteniţei.

RELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. Proiectul finantat din fonduri europene nerambursabile si cu o valoare totala de 127.140.761 lei, conform contractului de finantare, trebuie definitivat cel tarziu pana la data de 31 iunie 2016.

In caz contrar, Primaria Municipiului Bucuresti risca pierderea finantarii europene pentru acest obiectiv de investitii si demararea unor litigii comerciale previzibile cu contractorii lucrarilor de executie, care ar putea duce la afectarea severa a traficului rutier din zona pe termen nedeterminat.

RELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. Din considerentele mentionate, in urma comandamentelor tinute la nivelul Primariei Capitalei cu factorii implicati (constructori si detinatori de utilitati), s-a decis reprogramarea graficului de executie a lucrarilor astfel incat traficul rutier sa poata reveni la valori permisive.

In acest moment, constructia efectiva a pasajului se desfasoara in paralel cu relocarea retelelor de utilitati. Acesta este motivul pentru care traficul rutier a fost afectat semnificativ.

RELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. Compania Apa Nova efectueaza lucrarile de deviere a canalului colector, Enel Energie SA deviaza retelele de electricitate de medie si joasa tensiune, iar Telekom relocheaza retelele de telecomunicatii care deservesc intreaga zona.

RELUARE CIRCULAŢIE PIAŢA SUDULUI. PMB atentioneaza participantii la traficul rutier ca pe tot parcursulderularii lucrarilor vor exista restrictii de trafic in zona.

Etichete: 18 octombrie 2015, pasaj Piaţa Sudului, reluare circulatie trei benzi

0/1 COMENTARII
gika
16 oct 00:43
+0
VOTURI
-0
Traficul este paralizat inca din seara de 14 octombrie!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE