Trafic închis sau îngreunat, în mai multe zone din CapitalăBrigada Rutieră anunţă că, în Bucureşti, traficul auto este restricţionat pe anumite porţiuni de drum, din cauza lucrărilor de infrastructură.

Trafic inchis sau ingreunat, in mai multe zone din Capitala
Trafic închis sau îngreunat, în mai multe zone din Capitală

Potrivit Brigăzii Rutiere din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, traficul rutier este închis în Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei, din cauza lucrărilor la metrou, și pe Bd. Bucureştii Noi, între str. Mitropolit Varlaam – str. Cricovului şi Intrarea Berheci – Pod Străuleşti (str. Slt. Constantin Godeanu).

"Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonele menţionate", informează reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

De asemenea, traficul auto mai este restricţionat şi pe Calea Văcăreşti şi şos. Mihai Bravu, pe sensul dinspre Piaţa Sudului către Calea Vitan, din cauza lucrărilor la pasajul rutier suprateran Mihai Bravu. Totodată, circulația autoturismelor mai este restricționată în Capitală în următoarele zone: pe bd. Aerogării, din cauza lucrărilor de reabilitare, în zona Drumul Taberei nr. 34, pentru construcţia magistralei de metrou M5, pe bd. Liviu Rebreanu, unde se lucrează la modernizarea căii de rulare a tramvaiului, pe şos. Iancului între şos. Mihai Bravu şi str. Lt. Victor Manu - unde se fac lucrări de modernizare a căii de rulare a tramvaiului -, pe banda I a ambelor sensuri din Pasajul Muncii, aflat în reabilitare, și pe şos. Alexandriei, în zona depoului Alexandria – lucrări edilitare.

Brigada Rutieră a Capitalei mai anunță că, în ultimele 24 de ore, în București s-au produs opt accidente rutiere în urma cărora o persoană a fost rănită grav, iar alte nouă persoane au fost rănite uşor. Cauzele evenimentelor rutiere au fost:

- traversarea pietonilor prin loc nepermis;

- neacordarea priorităţii de trecere autovehiculelor.

Brigada Rutieră a Capitalei mai anunţă că, în condiţiile unui trafic aglomerat, le recomandă conducătorilor auto:

-să-şi asigure o cât mai bună vizibilitate prin curăţarea geamurilor şi folosirea sistemului de climatizare;

-să nu depaşească coloana de autovehicule oprite la semafor;

-să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfaşurarea normală a traficului rutier;

-să păstreze liber centrul intersecţiei;

-să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public;

-să nu treacă la culoarea roşie a semaforului electric;

-să nu claxoneze inutil.

De asemenea, pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Etichete: accidente bucuresti, trafic Bucureşti, trafic închis, trafic restricţionat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE