Trafic îngreunat în Bucureşti, un BULEVARD s-a SURPAT. Care sunt cele mai afectate zoneBrigada de Poliţie Rutieră a Capitalei anunţă că se circulă îngreunat în zonele Răzoare, Piaţa Sudului, Antiaeriană, Ghencea-13 septembrie, Ştefan cel Mare, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. De asemenea, în cartierul Colentina un semafor s-a defectat. ANM a emis cod galben de ploi valabil pentru estul ţării.

Se circulă îngreunat şi în zona Piaţa Victorei. La intersecţia Bulevardului Corneliu Coposu cu strada Sfânta Vineri a fost semnalată o surpare în carosabil, la faţa locului fiind un echipaj al Poliţiei Rutiere. De asemenea, au fost informaţi şi reprezentanţii Apa Nova dar şi cei de la Administraţia Străzilor.

Meteorologii au emis cod galben de ploi partea de est a ţării, atenţionarea intrată în vigoare la ora 10.00 fiind valabilă până la ora 21.00.

"În intervalul menţionat, va continua să plouă în cea mai mare parte a ţării, iar în regiunile estice şi în zonele montane şi submontane se vor cumula peste 20 l/mp şi izolat peste 35 l/mp. La munte vor fi precipitaţii predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare, la altitudini mari, în special în nordul Carpaţilor Orientali local se va depune strat nou de zăpadă, iar pe creste vântul va sufla cu peste 70,80 km/h, viscolind ninsoarea. Intensificări ale vântului vor fi şi în celelalte zone, îndeosebi în sud şi în est, unde rafalele vor depăşi 50, 55 km/h şi trecător 65 km/h. În celelalte zone din ţară ploile vor fi în general slabe cantitativ şi numai pe arii restrânse se vor cumula 10, 15 l/mp, inclusiv în zona municipiului Bucureşti", anunţă ANM.

În intervalul 10.00 - 18.00 este în vigoare şi un cod portocaliu de ploi valabil pentru judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi, unde se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi 25, 30 l/mp şi pe arii restrânse 50 l/mp.

De miercuri, ora 21.00, până joi la ora 10.00 va fi în vigoare o atenţionare de ploi, ninsori la munte şi intensificări ale vântului.

"În intervalul menţionat aria precipitaţiilor se va restrânge treptat către nord-est. În zona Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile şi, mai ales la altitudini mari, se va depune strat nou de zăpadă. Va ploua în general moderat cantitativ în jumătatea de nord a Moldovei, iar spre dimineaţă se vor semnala precipitaţii mixte, îndeosebi în zona subcarpatică. Vremea se va menţine rece în majoritatea zonelor, dar în special în nord şi în centru unde în următoarele dimineţi se vor înregistra izolat temperaturi minime negative şi local se va produce brumă", explică ANM.

Etichete: trafic Bucureşti, trafic îngreunat, trafic ingreunat ploaie, trafic ploaie bucuresti

0/3 COMENTARII
Cristian
13 Oct 17:02
+0
VOTURI
-0
Cam asa se intampla atunci cand stirile ajung O AFACERE!...
rbblz
12 Oct 11:15
+0
VOTURI
-0
E mai important traficul rutier aglomerat decât viața pietonilor în stațiile de tramvai.Refugiile înguste lipsite de balustrade de protecție un coșmar fără sfârșit.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea de peroane?????
Chaine
12 Oct 10:47
+0
VOTURI
-0
"Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei anunţă că se circulă îngreunat în zonele Răzoare, Piaţa Sudului, Antiaeriană, Ghencea-13 septembrie, Ştefan cel Mare, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, fiind un semafor defect în cartierul Colentina."

Se circula greu la Razoare pentru ca e un semafor defect in Colentina?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE