Trafic îngreunat în Centrul Capitalei și pe Inelul Median - restricții pentru CONCERT VIOLETTAPoliția Rutieră transmite că valorile de trafic au crescut în centrul Capitalei azi, miercuri, 2 septembrie. 

VIOLETTA LIVE.Restrictii de circulatie in Piata Constitutiei, cu ocazia concertului din 2 septembrie
VIOLETTA LIVE.Restricții de circulație în Piața Constituției, cu ocazia concertului din 2 septembrie

"Valorile de trafic au crescut semnificativ față de zilele precedente, iar astăzi avem restricții de trafic în Piața Constituției, traficul se desfășoară îngreunat în centrul Capitalei și pe Inelul Median. Poliția Rutieră roagă participanții la trafic să respecte recomandările cu privire la respectarea centrului liber al intersecției și de a folosi mijloacele de transport în comun, până după ora 19.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 02 septembrie 2015, va avea loc un eveniment muzical, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti - CONCERTUL VIOLETTA LIVE.
În acest sens, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice, în sensul restricţionării şi fluidizării circulaţiei rutiere, în zona respectivă.

Astfel, în perioada 02 septembrie, ora 08:00 – 03 septembrie 2015, ora 06:00, conform avizului menţionat anterior, traficul rutier va fi restricţionat pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite şi pe Bd. Unirii, între Bd. I. C. Brătianu şi Bd. Libertăţii.
Conducătorilor auto, care intenţionează să tranziteze zona, pe timpul restricţiilor, le este recomandat să utilizeze următoarele rute ocolitoare:

Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Piaţa George Coşbuc – Bd. Regina Maria;
Str. Izvor – Str. Haşdeu – Splaiul Independenţei;
Bd. Unirii – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei – Str. Haşdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic, pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Etichete: concert, Piata Constitutiei, restricţii, trafic, Violetta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE