Trafic îngreunat pe DN1, în drum spre munteTraficul rutier pe DN1, în drum spre munte, este îngreunat, sâmbătă după-amiază, potrivit Centrului INFOTRAFIC.

Trafic ingreunat pe DN1, in drum spre munte
Trafic îngreunat pe DN1, în drum spre munte
Foto: realitatea.net

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la ora 15.15, nu erau anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu traficul oprit din cauza vreunui eveniment rutier. "În ceea ce privește fluența circulației, semnalăm că se înregistrează valori mari de trafic pe DN1 Ploiești – Brașov, între stațiunile montane prahovene Sinaia și Bușteni. Se circulă îngreunat în special pe sensul către Brașov.

În judeţele Harghita şi Covasna se desfăşoară în această perioadă cea de-a IX–a ediţie a "Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc". Astăzi este ultima zi a acestuia și va avea loc în intervalul orar 17:15 - 20:30, pe traseul: Miercurea Ciuc – DN12A – Frumoasa – Miercurea Ciuc și, ulterior, pe raza municipiului Miercurea Ciuc, ocazie cu care, între orele 18:00 – 20:30, vor fi instituite restricții de circulație pe străzile Kossuth Lajos, Bulevardul Timișoarei, Bulevardul Frăției, str. Iancu de Hunedoara și Piața Cetății. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudenţă sporită la volan şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care însoţesc coloana de ciclişti", anunţă INFOTRAFIC.

În judeţul Prahova, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, pe porţiunea kilometrică 133+100 - 133+370 de metri, din cauza erodării terasamentului.

Etichete: aglomerație DN1, aglomeratie trafic DN1, centrul infotrafic, DN 1, INFOTRAFIC, trafic dn 1, trafic îngreunat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE