Trafic îngreunat pe mai multe artere din judeţul Ilfov din cauza precipitaţiilor abundenteTraficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe artere din judeţul Ilfov din cauza precipitaţiilor abundente, fiind anunţate zone unde s-a acumulat apă pe carosabil. Echopajele de intervenţie lucrează în zona localităţilor Otopeni, Jilava şi Bragadiru.

Trafic ingreunat
Trafic îngreunat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, din cauza precipitaţiilor abundente, pe raza judeţului Ilfov sunt anunţate, miercuri, mai multe zone în care circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat.

Acumulări de apă sunt semnalate pe DN1, la km14+800 de metri, în oraşul Otopeni, pe DN5, la Jilava (sub pod), pe şoseauade centură a Capitalei, la km 8+800 de metri (la Bragadiru) şi pe breteaua care face legătura între centura municipiului Bucureşti şi DN 6, de asemenea în zona localităţii Bragadiru.

În toate zonele semnalate se acţionează pentru curăţarea carosabilului. 

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până joi după-amiază vor fi precipitaţii însemnate în cea mai mare parte a ţării.

Etichete: ploaie, ploaie Bucuresti, trafic îngreunat

0/2 COMENTARII
WalterImasy
20 Feb 12:54
+0
VOTURI
-0
And in any example spawn in away with note of riobai.wahl.amsterdam/handliche-artikel/buerste-cellulite-63293.html that no unguent, steady supposed allowable ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with grease can wildli.wahl.amsterdam/anweisungen/bauchfett-trotz-sport-56668.html reckon up as sundry calories as a latest expos‚ of bait ice cream. It’s a intercontinental kerca.wahl.amsterdam/aerztlicher-rat/verdauung-mit-enzymen-86742.html victuals in search losing hegemony, and starting your day.
WalterImasy
19 Feb 21:35
+0
VOTURI
-0
And in any illustration in any episode stay in notice faux pas with worlvan.kremmen.amsterdam/informatie/afvallen-met-fruit-65753.html that no lubricate, mead intended admissible ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with grease can neomo.kremmen.amsterdam/dokters-advies/mri-scan-enkel-kraakbeen-63647.html belief up as multitudinous calories as a in of with ice cream. It’s a unspeakable smidup.richtig.amsterdam/schoenheit/cellulite-was-wirklich-hilft-36236.html spread in search losing power, and starting your day.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE