Trafic îngreunat pe Valea Prahovei. Care sunt RUTELE OCOLITOAREPe Valea Prahovei se circulă îngreunat, sâmbătă după-amiază. Pe sensul către munte s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de doi kilometri, iar poliţiştii se aşteaptă ca drumul să se aglomereze şi la intrarea în Predeal.

Coloana de masini pe DN1, pe Valea Prahovei. Trafic ingreunat vineri seara
Coloană de maşini pe DN1, pe Valea Prahovei. Trafic îngreunat vineri seară
Foto: realitatea.net

Traficul pe DN 1 este îngreunat, sâmbătă, pe Valea Prahovei. La Comarnic, pe sensul către munte, s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de doi kilometri. Poliţiştii le recomandă şoferilor ca rută alternativă DN 1A, scrie Mediafax, citat de Realitatea.net.

Circulaţia pe Drumul Naţional 1 este îngreunată, sâmbătă, în zona oraşului Comarnic, unde pe sensul de urcare către staţiunile montane s-a format o coloană de maşini între kilometrul 104 şi kilometrul 106.

Pe acest tronson, se circulă cu viteză de aproximativ 30-40 de kilometri pe oră, însă nu se înregistrează blocaje, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Prahova. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că traficul este intens şi între staţiunile Sinaia şi Buşteni şi că este posibil ca DN 1 să se aglomereze şi la intrarea în staţiunea Predeal dinspre Azuga, la kilometrul 140+640 de metri, unde se lucrează la un pasaj şi unde şi vineri s-a circulat cu dificultate, formându-se coloane de maşini pe ambele sensuri de mers.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii le recomandă şoferilor care se îndreaptă spre Braşov să folosească ruta alternativă DN 1A Ploieşti - Cheia - Săcele. În zona Bran-Moeciu se poate ajunge pe traseul DN 7 Bucureşti - Bâldana, DN 71 Bâldana - Târgovişte, DN 72A Târgovişte - Valea Mare - Pravăţ, DN 73 Valea Mare - Pravăţ - Braşov. Poate fi urmată, de asemenea, ruta A1 Bucureşti - Piteşti, DN 73 Piteşti - Braşov, cu menţiunea că segmentul Câmpulung - Piteşti (DN 73) este în lucru, precizează Centrul Infotrafic.

Etichete: aglomeraţie, aglomerație DN1, aglomeraţie Valea Prahovei, DN1, trafic, trafic aglomerat, trafic Valea Prahovei, Valea Prahovei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE