Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, duminică după-amiază. RUTE ALTERNATIVETraficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN 1 între stațiunile montane Predeal - Bușteni și Sinaia și zona localității prahovene Comarnic, pe sensul de coborâre, anunță Centrul Infotrafic.

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei, duminica dupa-amiaza. RUTE ALTERNATIVE
Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, duminică după-amiază. RUTE ALTERNATIVE

Circulația rutieră este înregunată pe Valea Prahovei, duminică după-amiază. Către Bucureşti poate fi folosit şi DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, însă conducătoriitrebuie să știe că până în data de 15 octombrie 2015 , în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, din cauza erodării terasamentului.

O altă rută o reprezintă: DN73 Râşnov - Bran - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana şi DN7 Bâldana - Bucureşti, cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Etichete: DN 1, trafic, Valea Prahovei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h