TRAFIC ÎN COLOANĂ pe Valea Prahovei, pe sensul către BucureștiTraficul rutier pe DN1 în zona Valea Prahovei este îngreunat pe sensul de mers către București, de la ieșirea din Predeal până la intrarea în Bușteni, viteza medie fiind de aproximativ 20-30 km/h.

Coloana de masini pe DN1, pe Valea Prahovei. Trafic ingreunat vineri seara
Coloană de maşini pe DN1, pe Valea Prahovei. Trafic îngreunat vineri seară
Foto: agerpres.ro

Pentru a evita aglomerația, conducătorii auto care pornesc din Brașov către București pot alege ruta alternativă DN1A Săcele — Cheia — Ploiești, iar cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi traseul DN73 Brașov — Valea Mare-Pravăț, DN72A Valea Mare-Pravăț — Târgoviște, DN71 Târgoviște — Bâldana, DN7 Bâldana — București", informează un comunicat al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române, potrivit Agerpres.

De asemenea, Poliția recomandă și ruta DN73 Brașov — Pitești, A1 Pitești — București, cu mențiunea că segmentul Câmpulung — Pitești (DN73) este în lucru.

"Și pe alte drumuri naționale principale traficul rutier s-a intensificat, dar nu sunt probleme în ceea ce privește fluența circulației. Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze în mers o distanță corespunzătoare între autovehicule și să nu se angajeze în depășiri riscante", se arată în comunicat.

Etichete: Bucureşti, busteni, centrul infotrafic, coloana, trafic, Valea Prahovei

0/1 COMENTARII
Ing.
01 iun 17:43
+0
VOTURI
-0
În fiecare week-end e aşa. Sunt 21 (douăzeci şi unu) trenuri pe zi între Bucureşti şi Braşov şi tot atâtea invers. Drumul durează 2ore şi 30min cu tren IR şi câteva trenuri R şi 4 ore cu oprire în toate staţiile. Iar un bilet e 25 lei la R şi 52 la IR. Şi lumea se înghesuie în maşini...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE