Trafic ÎNGREUNAT pe Valea Prahovei şi pe Transfăgărăşan. Vezi RUTELE OCOLITOARETraficul rutier pe DN 1, pe Valea Prahovei, este aglomerat duminică, pe ambele sensuri. Se circulă în coloană din Predeal până în Buşteni, dar şi pe sensul de urcare spre munte, la intrarea în Comarnic. Şi pe Transfăgărăşan circulaţia este intensă.

Trafic INGREUNAT pe Valea Prahovei si pe Transfagarasan
Trafic ÎNGREUNAT pe Valea Prahovei şi pe Transfăgărăşan

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Către Bucureşti, se circulă în coloană din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers, de la Sinaia până la Buşteni. La Comarnic nu mai sunt coloane de autovehicule pe sensul de mers către Braşov, însă este posibil să se formeze către Bucureşti.

Există coloană de maşini şi pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, pentrua evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei. Pe DN1A, cu toate că circulaţia s-a intensificat, nu au apărut probleme semnificative de trafic.

Automobiliştilor care pleacă din zona Bran-Moieciu, poliţiştii reamintesc şoferilor că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran –Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ -Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizareacă acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Autostrada A1 București – Pitești poate prelua fără probleme valorile ridicate de trafic, însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.

O parte dintre turişti au profitat de sfârşitul de săptămâna pentru a se plimba pe Transfăgărăşan. Duminică în jurul orei 14.00, însă, traficul pe Transfăgărăşan era destul de intens.

Etichete: circulatie ingreunata valea prahovei, trafic îngreunat, trafic Valea Prahovei, transfagarasan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE