TRAFIC ÎNGROZITOR, în Militari, în această dimineaţă. FOTOPloaia le-a dat mari bătăi de cap şoferilor din Bucureşti. O imagine surprinsă în cartierul Militari arată cât de îngrozitor s-a circulat în această dimineaţă.

TRAFIC INGROZITOR, in Militari, in aceasta dimineata. FOTO
TRAFIC ÎNGROZITOR, în Militari, în această dimineaţă. FOTO
Foto: imgur.com

O imagine surprinsă în zona Lujerului, pe Bd. Iuliu Maniu din cartierul Militari, arată că, luni dimineaţă, în această zonă s-a circulat bară la bară, iar nervii şoferilor au fost întinşi la maxim.

"Puţin cam aglomerat la Lujerului astăzi", scrie Mihai Dobrovolschi, autorul postării pe imgur.com.

View post on imgur.com

Ca şi cum ploaia nu ar fi îngreunat prea mult traficul, semafoarele din cinci intersecţii aglomerate din Capitală sunt defecte. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, luni dimineaţă erau defecte semafoarele din următoarele intersecţii:

- Şos. Virtuţii – Splaiul Independenţei;
- Bd. Unirii – Bd. Mircea Vodă;
- Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii;
- Şos. Iancului – Şos. Pantelimon;
- Calea Vitan – Calea Dudeşti.

În plus, sistemul ultraperformant de Management al Traficului din București nu funcționează din cauza unor cabluri tăiate accidental, în urma unei lucrări. Și, din moment ce contractul de întreținere al sistemului a expirat și nu a fost reînnoit, problema nu poate fi rezolvată.

În urma acestor probleme, Alina Roman și-a dat demisia din funcția de director general al Administrației Străzilor, pe care o ocupa din iulie 2008.

Citeşte şi: Bucureștiul are un Sistem de Management al Traficului ultraperformant. DE CE NU FUNCȚIONEAZĂ

Etichete: Bd. Iuliu Maniu, Militari, Sectorul 6, trafic, trafic aglomerat, trafic Bucureşti

0/1 COMENTARII
ccc
13 oct 06:42
+0
VOTURI
-0
semaforul din intersectia Şos. Virtuţii – Splaiul Independenţei are cel putin 2 saptamani de cand nu functioneaza, rusinos, macar sa puna un politist sa dirijeze

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE