TRAFIC INTENS PE AUTOSTRADA SOARELUI (A2). Coloană de maşini pe Centura Capitalei şi tamponăriUPDATE Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează să, luni dimineaţă, traficul se desfăşoară cu dificultate pe autostrada soarelui A2 dar şi pe Centura Capitalei unde s-au format coloane de maşini, având loc şi tamponări uşoare. 

TRAFIC INGREUNAT PE AUTOSTRADA SOARELUI A2
TRAFIC ÎNGREUNAT PE AUTOSTRADA SOARELUI A2
Foto: adevarul.net

UPDATE Şapte maşini s-au tamponat în lanţ pe A2, la kilometrul 139, anunţă Infotrafic.

Ulterior, au mai avut loc şi două accidente în care au fost implicate trei, respectiv cinci maşini, la kilometrii 135 şi 140, iar banda a doua a fost blocată.

După ora 10.30 s-a mai produs o tamponare în lanţ la kilometrul 139. Conform primelor informaţii, în accident au fost implicat şapte autovehicule, informează romaniatv.net. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (10:45), pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa traficul este intens. Încă de la primele ore ale dimineţii, la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului. Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări. Ulterior, au mai avut loc şi două accidente în care au fost implicate trei, respectiv cinci maşini, la kilometrii 135 şi 140, iar banda a doua a fost blocată.

În momentul de faţă nu sunt autovehicule avariate pe benzile de circulaţie (acestea fiind scoase pe banda de urgenţă sau ridicate de autoplatforme), iar peste aproximativ o jumătate de oră IGPR estimează că circulaţia se va fluidiza în zonele în care s-au produs accidentele.

Pentru prevenirea altor accidente, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să reducă viteza pe A2 Bucureşti - Constanţa, încă de la jumătatea distanţei dintre Drajna şi Feteşti.

De asemenea, se circulă îngreunat, în coloană, pe autostrada A4, de la ieşirea de pe A2 până la nodul rutier cu DN39, în apropiere de Agigea, pentru că DN39 nu are capacitatea de a prelua traficul de pe autostradă.

Poliţiştii reamintesc conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (8:30), pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa traficul este intens. La staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului. Poliţiştii prezenţi în zonă informează conducătorii auto că pot plăti taxa prin SMS sau la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate, însă aceştia preferă să achite cash. Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări. Pentru prevenirea accidentelor, îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza chiar înainte de a ajunge în dreptul spaţiului de servicii din apropierea podului peste care DJ308A traversează autostrada.

Coloane de autovehicule s-au format şi pe DN Centura Bucureşti, la intrarea pe Autostrada Soarelui, atât dinspre Glina, cât şi dinspre Otopeni, deoarece numeroşi automobilişti intenţionează să circule pe autostradă. Poliţiştii prezenţi în zonă redirecţionează periodic circulaţia dinspre Bucureşti pe banda a doua a autostrăzii, pentru a facilita intrarea de pe banda de accelerare şi breteaua dinspre DNCB pe banda unu.

De asemenea, s-a format o coloană de maşini şi pe breteaua de acces în DNCB dinspre Constanţa, pe banda de decelerare, dar şi pe banda unu a autostrăzii. Pentru a evita producerea de accidente pe A2 (pe care mulţi conducători auto nu reduc viteza către Bucureşti, în apropierea centurii), poliţiştii vor fluidiza circulaţia cu precădere la ieşirea de pe autostradă, însă acest lucru va afecta traficul rutier de pe DNCB, în zona nodului rutier.

Le reamintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţă, la ora 7:00, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa traficul a început să crească în intensitate. La staţia de taxare de la Feteşti coloana de autovehicule formată pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului, a ajuns la circa 600-700 de metri, fiind în creştere. Poliţiştii prezenţi în zonă informează conducătorii auto că pot plăti taxa prin SMS sau la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate, însă aceştia preferă să achite cash.

De asemenea, coloane de autovehicule s-au format şi pe DN Centura Bucureşti, la intrarea pe Autostrada Soarelui, atât dinspre Glina, cât şi dinspre Otopeni, deoarece numeroşi automobilişti intenţionează să circule pe autostradă. Poliţiştii prezenţi în zonă vor redirecţiona periodic circulaţia dinspre Bucureşti pe banda a doua a autostrăzii, pentru a facilita intrarea de pe banda de accelerare şi breteaua dinspre DNCB pe banda unu.

Centrul Infotrafic reaminteşte conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).

Etichete: A2, Autostrada Soarelui, centura Capitalei, coloana masini, tamponări

0/1 COMENTARII
Maximus
03 aug 12:13
+0
VOTURI
-0
Mariti taxa la ghiseu (taxa pod + taxa procesare plata la ghiseu) si problema "bizonilor" se va rezolva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE