Trafic INTENS pe Valea Prahovei spre munte şi pe Autostrada A1 spre Piteşti, vineri. Date PoliţieTraficul rutier s-a intensificat, vineri după-amiază, şi pe DN7 Valea Oltului. Poliţia arată că în zona Comarnic s-a format o coloană de maşini pe trei kilometri, la Buşteni se circulă cu 20 de kilometri pe oră, iar pe anumite segmente ale DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se circulă cu viteză redusă.

Trafic INTENS pe Valea Prahovei spre munte si pe Autostrada A1 spre Pitesti, vineri
Trafic INTENS pe Valea Prahovei spre munte şi pe Autostrada A1 spre Piteşti, vineri

În urma monitorizării traficului rutier pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, pe baza datelor furnizate de dispeceratele inspectoratelor de poliţie judeţene şi de ofiţerul Direcţiei Rutiere aflat în elicopterul care survolează aceste artere, Poliţia informează că pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zona Comarnic, s-a format o coloană de maşini de aproximativ 3 kilometri, care se deplasează cu o viteză de 15-17 km/h, iar în Buşteni între kilometrii 127 şi 130 coloana se deplasează cu viteza de 20 km/h.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti traficul este intens pe sensul către Piteşti, în special la ieşirea de pe autostradă, precum şi pe celălalt sens, la intrarea în Bucureşti, unde s-au format coloane în deplasare cu viteză foarte redusă.

De asemenea, în judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Bascov, se circulă în coloană pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri, cu viteză mică, precum şi pe DN65B, de la ieşirea de pe Autostrada A1 - Piteşti spre intrarea pe E574 către Slatina şi Craiova.

Pe DN7 Valea Oltului valorile de trafic sunt în creştere, însă nu se circulă în coloană.

Sursa: Mediafax

Etichete: trafic autostrada A1, trafic valea prahovei vineri, trafic vineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h