UPDATE S-a reluat traficul pe AUTOSTRADA A1 BUCUREȘTI – PITEȘTIUPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe Autostrada A1 București – Pitești a revenit la normal. Din cauza unui autotren care a rămas de-a curmezișul pe carosabil, traficul a fost oprit pe sensul către Capitală la km 48, în zona localității giurgiuvene Vânătorii Mici. Nu s-au înregistrat victime.

TRAFIC OPRIT PE AUTOSTRADA A1 BUCUREȘTI – PITEȘTI (Foto ciprianaron.ro)
TRAFIC OPRIT PE AUTOSTRADA A1 BUCUREȘTI – PITEȘTI (Foto ciprianaron.ro)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești este întreruptă la km 48, în zona localității giurgiuvene Vânătorii Mici.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste discipălină în trafic și să respecte indicațiile poțiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Străzile din Bucureşti, acoperite de zăpadă. Comandament de iarnă la Primăria Capitalei 

Străzile şi chiar şi marile bulevarde din Bucureşti sunt acoperite de zăpadă, marţi dimineaţă, după ce azi noapte a nins constant în Capitală. În aceste condiţii, la Primăria Capitalei a fost convocat comandamentul de iarnă, prilej cu care operatorii de deszăpezire au susţinut încă o dată că au acţionat la timp, însă, cu toate acestea, traficul în Buucreşti se desfăşoară pe zăpadă, în condiţii grele atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni. 


RECORD de întârziere la CFR. Trenul Oradea-Bucureşti a ajuns în Gara de Nord după 15 ore

Multe dintre garniturile CFR care circulă în această perioadă înregistrează întârzieri din cauza liniilor acoperite de zăpadă şi restricţiilor de viteză. Recordul l-a stabilit ieri trenul de Oradea care a ajuns la Bucureşti după 15 ore.

Scuzele nu au prea ajuns la călători, care au făcut chiar şi 15 ore de la Oradea la Bucureşti. Din cauza întârzierilor, unele persoane au pierdut legăturile şi au avut iar de aşteptat. Chiar şi patru ore, în unele cazuri.

Citeşte şi TRAFICUL AERIAN, PERTURBAT. Întârzieri între 30 de minute şi o oră pe aeroporturile din Bucureşti 

Trenul inter regio care a intrat in Gara de Nord cu o intarziere de aproape 3 ore.

Şi alte garnituri au întârziat, asta deşi stratul de zăpadă nu depăşeşte 10-15 centimetri. Mai mult, un tren interregio care circula pe ruta Târgovişte-Titu a fost anulat, aşa că oamenii au stat în frig până la următorul tren.

Etichete: Autostrada A1, autostrada bucuresti pitesti, trafic oprit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h