Trafic restricționat duminică în București pentru Crosul veteranilorTraficul rutier va fi restricționat duminică, între orele 10,30 - 14,00, în mai multe zone din centrul Capitalei pentru Crosul veteranilor.

Trafic restrictionat duminica in Bucuresti
Trafic restricționat duminică în București

Conform unui comunicat al Brigăzii Rutiere, evenimentul sportiv se va desfășura pe traseul: Parc Herăstrău — șos. Kiseleff (restricție locală Parc Herăstrău) — șos. Kiseleff (pe axa centrală) — Arcul de Triumf — șos. Kiseleff (traficul se închide total) — Piața Victoriei (fără afectare trafic rutier) — bd. Aviatorilor (trotuar) — bd. Constantin Prezan (închidere totală) — șos. Kiseleff (locală) — Parc Herăstrău.

Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate; să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni și să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Totodată, șoferii sunt rugați să evite deplasarea în zona de desfășurare a evenimentului și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.

Etichete: Bucureşti, crosul veteranilor, trafic restricţionat, trafic restrictionat bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE