Trafic restricționat duminică, în zona Ateneului RomânÎn incinta Ateneului Român se vor desfășura o serie de activități duminică, 21 iunie, între orele 17.00-19.00. Astfel, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Brodaga Rutieră anunță o serie de restricții de circulație în zona respectivă.

Trafic restrictionat duminica, in zona Ateneului Roman
Trafic restricționat duminică, în zona Ateneului Român
Foto: mercibynovotel.ro

Duminică, 21 iunie, la Ateneul Român va avea loc Gala Premiilor Marii Loji Naţionale din România - eveniment organizat în parteneriat cu Academia Română. 

Evenimentul, organizat la data solstiţiului de vară, pe 21 iunie, este considerat de iniţiatori „o sărbătoare anuală a minţilor strălucite şi a talentului românesc" şi se bucură nu numai de sprijinul Academiei Române, ci şi a Universităţilor de renume din ţară. 

Pentru buna desfăşurare a evenimentului de la Ateneul Român, se va restricţiona traficul rutier pe Str. Benjamin Franklin.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi indicatoarele rutiere montate în zonă.

Etichete: 21 iunie, Academia Română, ateneul roman, duminică, Gala Premiilor Marii Loji Naţionale, restricţii, solstitiu de vara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE