TRAFIC RESTRICŢIONAT în BUCUREŞTI cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite ale AmericiiVineri, 1 iulie, cu ocazia "Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii", între orele 17:00 – 24:00, se va restricţiona traficul rutier pe mai multe străzi din Capitală.

Trafic restrictionat in Bucuresti pentru Ziua Americii
Trafic restricţionat în Bucureşti pentru Ziua Americii

Conform avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 01.07.2016, cu ocazia "Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii", între orele 17:00 – 24:00, se va restricţiona traficul rutier astfel:

- începând cu orele 17.00, se va restricţiona traficul pe Str. Fără Nume din zona vestică ce face legătura între Bd. Dr. Liviu Librescu şi drumul de servitute (zona sudică a Ambasadei SUA) şi Str. Vasile Gheţei între Bd. Liviu Librescu şi Str. Corneliu Roman;

- începând cu orele 18.00, şi până la orele 24.00, se va restricţiona total traficul pe Bd. Dr. Liviu Librescu de la Piaţa Ion Maier până la intersecţia cu Bd. Agronomiei, Str. Fără Nume de la Complexul Rezidenţial între Bd. Dr. Liviu Librescu şi Str. Corneliu Roman, precum şi pe drumul de servitute a ambasadei de la intersecţia cu Bd. Alecsandru Nasta şi Str. Corneliu Roman.

Recomandăm următoarele rute ocolitoare:

 Aleea Privighetorilor – bd. Alexandru Nasta – bd. Liviu Librescu – şos Bucureşti-Ploieşti;
 şos Bucureşti-Ploieşti – bd. Liviu Librescu – bd. Alexandru Nasta – Aleea Privighetorilor.

Solicităm conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menţionat să evite deplasarea în zonă, să folosească rutele ocolitoare, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

 

Etichete: trafic Bucureşti, trafic restricţionat, ZIUA AMERICII, ZIUA STATELOR UNITE ALE AMERICII

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE