TRAFIC rutier RESTRICŢIONAT în BUCUREŞTI în NOAPTEA de ÎNVIEREÎn Noaptea de Înviere, Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că va restricţiona traficul prilejul sărbătoririi „Slujbei de Înviere" la Biserica Sf. Treime din Calea 13 Septembrie.

În data de 30.04 – 01.05.2016, în intervalul orar 07:00 – 04:00, se va desfăşura o procesiune religioasă cu prilejul sărbătoririi „Slujbei de Înviere" la Biserica Sf. Treime din Calea 13 Septembrie, ocazie cu care Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării / fluidizării traficului rutier, în conformitate cu prevederile avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se arată într-un comunicat.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier se va restricţiona, între 30.04 orele 19.00 – 01.05 orele 04.00, pe str. Mihail Sebastian, între str. Maria Cunţan şi Calea 13 Septembrie şi închiderea în caz de necesitate a circulației rutiere pe str. Mihai Sebastian.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:
* să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de credincioşi şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Etichete: noaptea de înviere, paste 2016, trafic rutier, trafic rutier restrictionat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h