Trafic restricţionat în Capitală din cauza unui maraton. Unde nu nu ai voie să parcheziMARATON BUCUREŞTI. Ediția a doua a cursei de alergare Bucharest International 10K, creată la inițiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diță, se va desfășura anul acesta pe data de 23 aprilie, startul fiind programat de la ora 08:50. Circulaţia auto va fi restricţionată pe mai multe bulevarde.

Trafic RESTRICȚIONAT in Capitala
Trafic RESTRICȚIONAT în Capitală

MARATON BUCUREŞTI. Ediția a doua a cursei de alergare Bucharest International 10K se va desfășura, duminică, pe traseul: START - Bulevardul Constantin Prezan – Arcul de Triumf - Șoseaua Kiseleff (locală) – cu întoarcere pe banda I de circulație din Piata Presei Libere, portiunea situată între Șoseaua Kiseleff mediana și locală, pentru a permite întoarcerea participanților.

Aceasta va fi delimitată cu garduri prin grija organizatorului fără a fi afectat traficul rutier pe benzile II și III de circulatțe) – Arcul de Triumf (ocolire prin dreapta pe sensul de alergare) - Șoseaua Kiseleff – Piața Victoriei – Calea Victoriei (până la intersecția cu strada Știrbei Vodă și întoarcere pe Calea Victoriei – Piața Victoriei - Șoseaua Kiseleff – Arcul de Triumf – Bulevardul Constantin Prezan - FINISH.

MARATON BUCUREŞTI. În data de 23 aprilie, traficul rutier se va restricționa gradual pe traseul de alergare și străzile care acced în acesta între orele 06:00 – 12:00, cu excepția Bulevardului Constantin Prezan care se va închide în intervalul 05:30 – 13:00, după cum urmează:

•Bulevardul Constantin Prezan – ambele sensuri
•Șoseaua Kiseleff de la Piața Presei Libere către Arcul de Triumf (axul central, fără a se afecta circulația rutieră în Piața Presei Libere)
•Șoseaua Kiseleff sensul de mers de la Arcul de Triumf spre Piața Victoriei (închidere totală)
•Calea Victoriei între Piața Victoriei și Strada Știrbei Vodă (fără a se afecta circulația rutieră în intersecția dintre Calea Victoriei și Strada Știrbei Vodă)
•În Piața Victoriei va fi resistematizat traficul rutier prin crearea de dublu sens de circulație în fața Guvernului României în intervalul 06:00 – 12:00, astfel nu va fi permis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Titulescu către Piața Victoriei, iar traficul rutier de pe Strada Paris, Bulevardul Iancu de Hunedoara și Bulevardul Lascăr Catargiu va circula doar spre Bulevardul Aviatorilor

MARATON BUCUREŞTI. Nu se va afecta traficul rutier în Piața Charles de Gaulle și pe Șoseaua Kiseleff (locală), sensul dinspre Piața Presei Libere spre Arcul de Triumf.

Pe Șoseaua Kiseleff, între Arcul de Triumf și Piața Victoriei, se va asigura banda 4 destinată autospecialelor pentru situații de urgență și riveranilor.

MARATON BUCUREŞTI. În perioada 22 aprilie 2017, orele 22:00, și 23 aprilie, orele 13:00, pentru buna desfășurare a evenimentului nu este permisă parcarea în următoarele locații:

- alveolele situate pe Șoseaua Kiseleff ( stânga/dreapta)
- parcarea de pe Calea Victoriei și Strada Sevastopol
- parcarea de la intersecția Strada Gheorghe Manu cu Calea Victoriei – Casa Vernescu
- parcarea de pe Calea Victoriei între Calea Griviței și Strada Banului

MARATON BUCUREŞTI. 

Etichete: maraton, maraton bucuresti, trafic restricţionat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE