Traficul va fi restricţionat în Pasajul Muncii începând de luniTraficul va fi  restrictionat in Pasajul Muncii incepand cu 21 martie (Foto: bucurestilive.ro)
Traficul va fi restricționat în Pasajul Muncii începând cu 21 martie (Foto: bucurestilive.ro)

Reîncep lucrările de reabilitare a Pasajului Muncii. Primăria Capitalei anunţă că începând cu data de 21.03.2011, ora 6.00, se blochează prima bandă de circulaţie pe sensul Dristor-Bucur Obor, pentru a putea fi continuate lucrările de îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie în pasaj.

Potrivit proiectului, pasajul va fi hidroizolat, vor fi refăcute liniile de tramvai, carosabilul, reţeaua de contact, dar şi peroanele de tramvai. De asemenea, bretelele vor fi supralărgite la 2 sau 3 benzi pe sens, în funcţie de segment, trotuarele vor fi refăcute, iar în interior pasajul va fi reabilitat cu materiale estetice şi fonoabsorbante.

Lucrările de reabilitare a Pasajului Muncii au început pe 7 decembrie 2010 şi vor fi terminate la începutul anului 2012. Costul lucrării este de 9,7 milioane de euro.

Etichete: Pasajul Muncii, promo, reabilitare, restricţii, Sectorul 2, trafic

0/0 COMENTARII
vallym
20 mar 21:08
+0
VOTURI
-0

Oprescu s-a ocupat de Obor????????????

Matilda
20 mar 11:06
+0
VOTURI
-0

Dupa 22 de ani,Pasajul Muncii,va avea parte de o reabilitare "la sange".Dupa ce in 2010,Oprescu si Primaria s-au ocupat de Victoria si Obor,iata ca a venit vremea si pentru Muncii!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE