Trafic restricţionat, joi, în Capitală cu ocazia Zilei Naţionale a FranţeiTraficul rutier va fi restricţionat, joi, 14 iulie, cu ocazia "Zilei Naţionale a Franţei".

Trafic restrictionat, joi, in Capitala cu ocazia Zilei Nationale a Frantei
Trafic restricţionat, joi, în Capitală cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei

Cu ocazia "Zilei Naţionale a Franţei", traficul rutier va fi închis în data de 14.07.2016 pe str. Christian Tell (între Piaţa Amzei şi bd. Dacia) începând cu ora 08:00 şi pe str. Biserica Amzei (între str. Mendeleev şi Calea Victoriei) începând cu ora 14:00 până la terminarea activităţilor.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Etichete: restrictii trafic bucuresti, trafic restrictionat bucuresti, ziua nationala a frantei

0/3 COMENTARII
Cris
14 iul 07:55
+0
VOTURI
-0
Bucatareasa e in concediu la Miami, n-o mai deranjati...
Florin
13 iul 13:16
+0
VOTURI
-0
Cuuum? Blocam strazile? Si ce facem cu nervii miilor de bucuresteni blocati in trafic? Ce le raspundeti celor care or sa va scrie pe contul personal, la primarie sau cine mai stie pe unde?

Sau, daca nu e blocat Kiseleff, e permis?
Discriminare, dna primar!
Bogdan
13 iul 11:11
+0
VOTURI
-0
Aoleo, va da'ti seama ce trafic va fi, dna. bucatareasa, cum de permiteti asa ceva ? Parca ii mutam pe toti pe arena nationala, ori la romexpo, ce'i asta ? Preferential ? Si in timpul saptamanii... Ha!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE