TRAFIC RESTRICŢIONAT pe DN1, între pasajul Băneasa şi IKEA, pentru montarea separatoarelorTraficul rutier va fi restricţionat pe DN1, pe benzile centrale de pe ambele sensuri de circulaţie, între pasajul Băneasa şi magazinul IKEA. Măsura este valabilă vineri, timp de două ore, pentru montarea separatoarele de sens.

TRAFIC RESTRICTIONAT pe DN1, intre pasajul Baneasa si IKEA, pentru montarea separatoarelor
TRAFIC RESTRICŢIONAT pe DN1, între pasajul Băneasa şi IKEA, pentru montarea separatoarelor
Foto: ceccarbusinessmagazine.ro

Lucrările de montare a separatoarelor de sens pe DN 1 continuă şi vineri, astfel că, în intervalul orar 10:00 - 12:00, de la km 8+050, în zona pasajului Băneasa, până la rampa pasajului situat la km 8+900, în zona IKEA, traficul rutier va fi restricţionat pe benzile centrale, pe ambele sensuri de circulaţie.

Circulaţia rutieră se va desfăşura pe benzile 1 şi 2, aferente sensurilor de deplasare, atât pe calea I, Bucureşti - Ploieşti, cât şi pe calea II, Ploieşti - Bucureşti, anunţă CNADNR printr-un comunicat de presă.

"Rugăm șoferi să circule respectând regulile de circulație, mai ales folosind viteza legală, întrucât montarea acestor parapete nu exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă. Reamintim că, CNADNR împreună cu Poliția Rutieră, au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic.", completează sursa citată.

CNADNR solicită tuturor celor implicați în acest proiect să lucreze cât mai bine și rapid, astfel încât traficul să fie afectat cât mai puțin. De asemenea, rugăm conducătorii auto să manifeste înțelegere și să respecte semnalizările și restricțiile impuse pe perioada lucrărilor.

Etichete: DN1, separatoare dn1, separatoare sens, trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE