Trafic restricţionat pe Transalpina din cauza unei stânci care stă să cadăDouă persoane au fost evacuate şi traficul a fost restricţionat, miercuri, pe Drumul Judeţean 106 E – Transalpina, după ce o stâncă stă să se desprindă, informează Mediafax.

rafic restrictionat pe Transalpina din cauza unei stanci care sta sa cada
rafic restricţionat pe Transalpina din cauza unei stânci care stă să cadă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Bianca Săbău, traficul a fost restricţionat pentru a nu se pune în pericol viaţa trecătorilor, iar două persoane au fost evacuate din imobil.

„În localitatea Tilişca, pe DJ 106 E (Transalpina), o bucată de stâncă stă să se desprindă şi să cadă punând în pericol viaţa trecătorilor şi o gospodărie situată în imediata apropiere a zonei menţionate. În urma evaluării situaţiei la faţa locului s-au luat următoarele măsuri: restricţionarea traficului pe DJ 106 E, evacuarea celor două persoane din imobilul aflat în zona afectată", a declarat Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Este recomandată o rută alternativă Transalpinei, respectiv DJ 106 G: Poiana Sibiului – Dobârca.

Situaţia înregistrată pe Transalpina va fi analizată miercuri într-o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Etichete: trafic restrictionat transalpina, trafic transalpina, transalpina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE