Trafic restricţionat sâmbătă şi duminică în centrul CapitaleiTraficul rutier va fi restricționat sâmbătă, 7 octombrie, între orele 14.00-22.00, pe banda I de circulație de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins între Str. Pictor Arthur Verona și Str. Jules Michelet, pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru pe trotuar, în zona Teatrului Notarra, informează Brigada Rutieră.

Trafic restrictionat in Bucuresti
Trafic restricţionat în Bucureşti

De asemenea, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, în ziua de duminică, 8 octombrie 2017, între orele 16.30-18.00, se va restricționa traficul rutier pe Str. Cristian Popișteanu, când va avea loc evenimentul cultural artistic 'Excelsior Teen — Fest'.

Brigada Rutieră București solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate și marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de traversare a fost observată de către șoferi.

Etichete: trafic Bucureşti, trafic restricţionat, trafic restrictionat bucuresti

0/2 COMENTARII
nnnx
06 Oct 20:47
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie integral de M5 cât mai repede!
Proprietarul Intregului
06 Oct 17:15
+0
VOTURI
-0
informatie despre: banu dragos este un ratat din buzau, o carpa. livreaza droguri la oameni, ii taie pe fata cu
briciu, ii violeaza pe barbati, este homosexual se fute cu barbati. are un ford mondeo si sta pe ion campineanu 5
si langa benzinarie petrom pe dorobanti.

cine imi sterge ceva, modifica din textul mesajului sau imi modifica sau sterge numele, prenumele
sa fie exterminat.
puteti sa timiteti mai departe textul mesajului. pe alt formular la nume si prenume puneti ex: georgescu vasile, nu dumnezeu,
presedintele partidului vietii autentice etc, ci fiecare cum se numeste.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE