ATENŢIE, ŞOFERI! Semafoare defecte în două intersecţii mari din BucureştiPoliţia Capitalei anunţă că, joi dimineaţă, traficul auto este restricţionat pe anumite porţiuni de drum din Bucureşti şi că semafoarele nu funcţionează în două intersecţii importante din Capitală.

Trafic restrictionat in Bucuresti
Trafic restricționat în București
Situaţia traficului rutier se prezintă astfel:

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR DE INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

- Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei – lucrări metrou;
- Bd. Bucureştii Noi, între str. Mitropolit Varlaam – str. Cricovului şi între Intrarea Berheci – Pod Străuleşti (str. Slt. Constantin Godeanu);
- Bd. Eroilor Sanitari între Piaţa Operei Române şi Bd. Eroilor.
- Şos. Pantelimon între Şos. Iancului şi Şos. Vergului;
- Piaţa Sudului;
- Bd. Liviu Rebreanu între Bd. Nicolae Grigorescu şi Bd. 1 Decembrie 1918;
- Str. Valea Ialomiţei;
- Str. Râul Doamnei;
- Calea Văcăreşti între Str. Mărţişor şi Şos. Olteniţei.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonele menţionate.

ACCIDENTE RUTIERE:

În ultimele 24 de ore, în Capitală, au fost înregistrate 9 accidente rutiere, în urma cărora 7 persoane au fost rănite uşor, iar alte 2 persoane au fost rănite grav.

SEMAFOARE DEFECTE:

- Str. Braşov – Bd. 1 Mai;
- Bd. Banul Manta – Bd. Ion Mihalache

Șoferii sunt atenționați să adapteze viteza la condiţiile meteo şi de trafic, să circule cu viteză redusă, păstrând o distanţă corespunzătoare în mers, între autovehicule şi să nu bruscheze comenzile maşinii și să nu blocheze traseele de deplasare a mijloacelor de transport public, în special, calea de rulare a tramvaielor. De asemenea, aceștia ar trebui să nu depăşească autovehiculele oprite, în coloană, la semafor şi să nu patrundă în intersecţie, dacă, din cauza aglomeraţiei nu o pot traversa și să adopte o conduită preventivă în trafic şi să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri. De asemenea, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi, iar aceştia au oprit maşinile. În condiţiile unui carosabil umed sau alunecos, spaţiul de frânare al autovehiculelor creşte considerabil.

Etichete: Bucureşti, Capitală, promo, restricţii circulaţie, semafoare defecte, trafic închis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h