Trafic rutier BLOCAT pe Şoseaua de Centură a Municipiului BucureştiTraficul pe Șoseaua de Centură a Capitalei se desfăsoară îngreunat între localitătile Mogoșoaia și Otopeni respectiv Tunari și Otopeni. Mai multe camioane circulă cu viteză redusă pe prima bandă, sensul spre Otopeni.

Trafic rutier BLOCAT pe Soseaua de Centura a Municipiului Bucuresti
Trafic rutier BLOCAT pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, în județul Ilfov, traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti este blocat la intersecţia DN Centura Bucureştiului cu drumul care duce către Oraşul Popeşti Leordeni(DN4), din cauza unui grup de autovehicule care staţionează pe suprafaţa carosabilă.

Etichete: centura Bucureşti, trafic blocat centura bucureşti, trafic centura bucureşti

0/2 COMENTARII
Geo
05 Sep 19:09
+0
VOTURI
-0
Deci, practic, de azi, Politia NU MAI EXISTA !!!
Daca niste terchea-berchea la volanul unor camioane isi permit sa blocheze strazile si chiar si echipaje de interventie aflate in misiune (!!!) si nu sunt sanctionati, chiar daca legea permite acest lucru, eu de ce sa respect legile? De ce sa mai platesc politistii, daca oricum nu-si fac treaba? De ce sa fiu sanctionat pentru o incalcare a legilor, daca astia nu sunt?

Ori respectam cu totii legile, si atunci ma astept ca toti acei participanti la "manifestare" sa fie amendati serios, mergand pana la anularea permisului de conducere, ori nu mai respectam niciunii nicio lege!
mmvnt
05 Sep 11:04
+0
VOTURI
-0
De refugiile de tramvai din capitală înguste lipsite de garduri de protecție de ce nu se vorbește mai des în mass media???De ce nu face TVR campanii care să ne ajute să scăpăm de ele??Când are de gând Primăria Capitalei să mai modernizeze linii de tramvai și peroane???A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Bucureștii Noi,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Bulevardul Mărăști etc etc.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea de peroane????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE